Voor het najaar had ik nog een paar nieuwe laarzen nodig die zoal bij een broek als bij een jurkje kan worden gecombineerd. Al een poos had ik dan ook al deze leuke Chelsea boots op het oog, en hoe meer ik ze voorbij zag kommen op blogs, hoe leuker ik ze begon te vinden.

Chelsea Boots Van Haren

De Chelsea Boots zijn natuurlijk op dit moment hellemaal in, en kom je ze veel tegen zoal op straat als op de blogs van fashion lovers. Zelf koos ik er voor om een paar te bestellen bij de webshop Van Haren. De winkel staat natuurlijk bekend als een leuke winkel met betaalbare schoenen. Voor de prijs van €24,90 kon ik deze leuke Chelsea Boots dan ook niet laten liggen.

Chelsea boots Van Haren

Chelsea boots
De schoenen zijn gemaakt van imitatie leer en aan de achter kant heeft het een leuk patroontje van zwart reptiel wat de schoen dan ook weer apart maakt. Deze Chelsea Boots lopen dan ook echt heerlijk en ik draag ze dan ook het liefst in combinatie met een leuke spijkerbroek, sierlijke top met een jasje. Ik ben dan ook zeker tevreden met mijn nieuwe aankoop voor het najaar.
Wat vinden jullie van Chelsea Boots?
 
 
Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

30 Reacties

  1. Ik vind ze super mooi! 😀 En ook nog van mijn favoriete schoenenwinkel. Ik shop altijd bij de van haren. Ik ga eens eventjes kijken of ze er nog zijn! Ik lees hierboven dat ze wel smal uitvallen. Hoe smal is smal? Echt voor smalle voeten, of ook voor normale voeten nog pasbaar?

    1. Ik heb zelf een normale voet, en ze zitten prima. Anders kun je altijd ff langs de winkel gaan om te passen natuurlijk!

  2. Ah wat een super leuke schoenen! Ik heb pas soort gelijke gekocht! Altijd handig een paar mooie zwarte laarsjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.