De perfecte lipstick kleur voor het najaar, Cien lipstick Bordeaux

In de supermarkt Lidl, spotte ik een lipstick in een mooi najaar kleurtje bordeaux rood van het merk Cien. Door mijn moeder kwam ik er achter dat Cien een make-up schap had, aangezien zij ook een mooie lipstick had gekocht. Ben jij van de rode of donkere lipstick kleurtjes? Dan is de Cien lipstick Bordeaux wellicht iets voor jou.

Cien lipstick Bordeaux

Cien lipstick Bordeaux

Cien lipstick Bordeaux een mooie najaar kleur

Een kleur die mij echt het najaar gevoel geeft is de kleur Bordeaux rood. Het liefst draag ik deze kleur dan ook graag als lipstick op mijn lippen, maar ook zeker als kleding stuk. Ik was dan ook hellemaal blij met deze nieuwe aanwinst in mijn stash..Cien lipstick Bordeaux

Huls lipstick

De huls is simpel, maar toch mooi om te zien. De huls is zwart met een witte logo van het merk Cien. In het midden van de huls zit een doorzichtig stuk waar de kleur van de lipstick al naar voren komt. Je ziet welke kleur het is en dat is handig terug te vinden.

Cien lipstick Bordeaux

Cien lipstick Bordeaux

Cien Bordeaux 31

Aan de onderkant heeft de lipstick net als bijna alle merken de naam staan en het nummer van het lipstick. Ook is de stikker gekleurd na de lipstick, namelijk de kleur bordeaux rood. Ook de geur van de lipstick ruikt zeker niet verkeerd, het is niet de typische geur die een lipstick zelf vaak heeft.

Cien lipstick Bordeaux
Conclusie

Het ziet er op het oog uit als een prima lipstick, de kleur spreekt mij direct aan. De lipstick is romig tijdens het aanbrengen en de pigmentatie ben ik zeer over te spreken. Voor een budget lipstick van Cien is dit een echte topper. Er zijn meerdere kleuren en kost €1,99 bij de Supermarkt Lidl.

Heb jij de make-up van het merk Cien al gespot?
liefs gea van glamview


Advertenties

You May Also Like

14 Comments

 1. mijnleveninbeeld

  Wat een mooie herfstkleur! Ik heb zelf een lipstick van dit merk en die vind ik erg droog, maar door dit artikel ben ik nu wel benieuwd naar deze!

  1. Glamview

   Ik ben erg benieuwd wat je van deze lipstick zult vinden dan, zelf vind ik dat hij heerlijk smeert en niet uitdroogd.

 2. Joell

  wauw echt een hele gave kleur!

 3. Unknown

  Een koopje voor zo'n gave kleur!

  1. Glamview

   Een koopje is het zeker 🙂

 4. Unknown

  Wat ene gave kleur is dit!

 5. Unknown

  Ziet er goed uit, vooral voor die prijs!

 6. Unknown

  Prachtige kleur voor de herfst! En de Cien lipsticks zijn nog eens erg fijn ook ^^

 7. Unknown

  Mooi kleurtje, dat had ik niet verwacht van de Lidl!

 8. Kati

  Isn't Cien from Lidl? It looks very pretty!

  -Kati

  1. Glamview

   Yes, the lipstick is from Lidl 🙂

 9. Kaylee Roxanne

  Hele mooie kleur, staat je goed! En zeker voor die prijs is het haast zonde om hem te laten liggen.

  1. Glamview

   Bedankt 🙂

 10. Cherishday

  Hier was ik zo benieuwd naar. Make-up van Lidl ziet er wel leuk uit, maar was niet zeker over de kwaliteit. Het swatchen van de lipproducten verliep vrij vlekkerig, maar ben nu wel geĂŻnteresseerd.

Leave a Reply