Outfit | Donker blauwe jurk

Hoe leuk, en toepasselijk is deze outfit voor het herfst seizoen. Van de webshop Smit Mode mocht ik een item naar keuze uit zoeken, na rond te hebben gekeken op de webshop was ik helemaal verkocht aan deze blauwe jurk! De webshop heeft leuke items van verschillende merken in het assortiment, zoals Object, Summum, Tom Tailer, Expresso etc. 

Donker blauwe jurk

De jurk die ik heb mogen ontvangen, is van het merk Freequent. De kleur donker blauw vind ik dan ook toepasselijk als najaar kleur. Een kleur die ik zelf ook graag draag in de Herfst en Winter. De jurk is gemaakt van een dikke stof, prima kwaliteit, en voelt heerlijk zacht aan. Door de dikke stof is het een prima jurk om te dragen tijdens de koudere dagen. Aan de zijkant van de jurk heeft een mooi detail waar door de jurk ook getailleerd zal zijn. De bovenkant van de jurk heeft ook een detail, namelijk en klein driehoekje net bij de hals opening. 

Outfit | Donker blauwe jurk

Pasvorm

De jurk heb ik gekozen in een maat M, maar had ook prima een S kunnen zijn. De jurk valt bij mij nu iets wijder, en aan de bovenkan bij de armen is het nu iets poefy. Ik vind dit zeker niet storend, en vind hem echt prachtig! Ik draag hem dan ook graag met een riempje in de taille, zodat deze niet weg valt. Voor het najaar, vind ik een wijde jurk juist wel wat hebben, aangezien er ook een top onder kan voor extra warmte. Heel fijn!

Outfit | Donker blauwe jurk

Armbanden van Biba Store

Als kleine verassing ontving ik twee armbanden van het merk Biba Store, en wat zijn ze prachtig! De kleuren matchen ook helemaal bij de jurk, en daarom vond ik een prima detail voor deze outfit.  De armbanden bevatten kleine blauw/groene kralen, met een bedel van het merk. Namelijk de naam Biba. Bedankt Smit Mode echt heel tof!

Outfit | Donker blauwe jurk

Outfit | Donker blauwe jurk

Outfit

Bril: Calvin Klein Jeans / Lipstick: Rimmel London / Jurk: Smit Mode / Armbanden: Biba Store, ontvangen van Smit Mode / Riem: Hema / Thermo Panty: Action / Laarsjes met hak: Primark.

Wat zouden jullie nog willen aanschaffen voor het najaar?

10 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *