Social media is niet weg te denken tegenwoordig! Ook ik maak mij er dagelijks schuldig aan. Instagram is mijn favoriete app waar ik veel op te vinden ben. Maar hoe belangrijk is het om prachtige foto’s te hebben voor de perfecte feed, of voor een blog artikel? Voor de echte iPhone liefhebbers onder ons heb ik goed nieuws! De nieuwste IPhone 8 bestellen kan vanaf nu! Het toestel heeft een vernieuwde camera met kwalitatief hoogwaardige foto’s! Wij als Bloggers kunnen dromen van een toestel met z’n camera.

Als blogger weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om op social media de beste foto’s te delen. Scherpe foto’s, de juiste belichting en vooral duidelijkheid doet het hem. Zelf maak ik mij vaak schuldig aan het maken van de perfecte selfie of een foto van mijn ontbijt. Oeps! Voor het plaatsen van de juiste foto op Instagram om meer volgers te trekken, daarnaast is het tegenwoordig belangrijk om een mooie feed te creëren om uniek te zijn. Als blogger maken wij veel gebruik van dit soort kanalen. Daarom is het belangrijk om het juiste toestel te hebben voor het maken van foto’s. Ik gebruik met veel liefde op het moment mijn IPhone 6. Maar ik als IPhone liefhebber ben benieuwd naar de nieuwste Iphone 8. Hoe zal dit toestel zijn?

Iphone 8 en een boek op tafel

 

Waar let ik op bij het aanschaffen van een nieuw toestel?

Bij het aanschaffen van een nieuw toestel let ik vooral op de kwaliteit van de camera. Hoeveel megapixel heeft het toestel? Maakt de camera scherpe foto’s? en hoe zit het met het aantal GB? Scherpe foto’s vind ik belangrijk, aangezien ik mijn iPhone overal mee naar toe breng. Ik gebruik de camera van mijn telefoon dagelijks voor het bloggen, voor op social media, tijdens het reizen en vakanties. Voor het vastleggen van een mooie herinnering vind ik de duidelijkheid en scherpte van een camera daarom belangrijk. Ik gebruik de foto’s van het reizen en vakanties ook in foto boeken of print ze uit om als decoratie in huis te hangen. Als blogger is het belangrijk om een goede foto te gebruiken om een artikel te laten opvallen, uniek te zijn en om bezoekers te trekken. Kortom ik gebruik de camera van een toestel ontzettend veel.

Verbeterende functies en specialisaties op de iPhone 8 (plus).

De Iphone 8 komt met een vernieuwde camera functie voor het maken van kwalitatief hoogwaardige foto’s. Het toestel heeft een 12 megapixel camera, twee groothoek en telelenscamera’s, en een verbeterende portret functie waarbij de belichting digitaal kan worden aangepast op de IPhone 8 Plus. Wauw! Het ziet er uit als een grote verbetering, vooral als jij net als mij een camera op een toestel belangrijk vind bij het aanschaffen. Herkennen jullie ook de foto’s waarbij je net beweegt en een foto is mislukt? Op het nieuwe toestel zit nu een beeldstabilisatie die er voor zal zorgen dat bewegende foto’s niet meer aanwezig zijn op je filmrol. Handig!

Naast dat de camera hoogwaardige foto’s maakt is het toestel ook stof en spat waterdicht. Heeft het een behuizing van glas en metaal en kan de telefoon nu draadloos worden opgeladen. Geen zoeken meer naar de juiste oplaad kabel of in mijn geval niet meer overal zoeken in huis. Het toestel kan op de lader worden gelegd. Aan de binnenkant van de IPhone 8 en 8 plus zit een A11 processor, deze zorgt er voor dat de iPhone snel reageert. De keuze voor het aantal GB is 64 GB of 256 GB. Ook is de batterij verbeterd ten aanzien van de vorige Iphone.

Als iPhone liefhebber vind ik het nieuwe toestel een goede verbetering. Ik ben benieuwd naar de kwalitatief hoogwaardige foto’s die de iPhone kan maken, daarnaast is het fijn om te horen dat de batterij is verbeterd en het aantal GB hoger is geworden. De nieuwe iPhone 8 komt hoog op mijn verlanglijst te staan. Er is al een gehele review te vinden op internet over de nieuwste iPhone.

Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste IPhone 8 (plus) ?

Dit artikel betreft een samenwerking.

Foto’s van Pixabay .

Advertenties

14 Replies to “De Iphone 8 ideaal voor Social media ” En dit is waarom!”

 1. Ik wilde graag de iphone 8 , maar mijn telefoon ging begin dit jaar kapot dus ik moest wel een nieuwe hebben. Ach wie weet vin 2019, want moet er 2 jaar mee doen

  1. Oh jee, ja dan kun je inderdaad voor de vernieuwde iPhone kiezen. Hij staat ook op mijn verlanglijstje. 😉

 2. Klinkt goed! Ik ben al tevreden met de kwaliteit van de camera van de iphone 6 plus, zal vast veel verschil inzitten! Handig artikel, weer eens wat anders

 3. Leuke artikel heb je geschreven meid.
  Bij mij sta hij ook reeds op mijn verlanglijstje.

 4. Ik Ben echt verliefd geworden op de iPhone X, helaas veel te duur maar wat je er voor terug krijgt is het geld denk ik wel waard. Ik kijk ook altijd naar de camera kwaliteit bij het koen van een nieuwe telefoon. Tegenwoordig is het erg belangrijk.

  1. Ik vind het ook zeker veel geld, maar ik denk zeker dat het wel waard is voor het geld. En je hebt zeker gelijk dat het tegenwoordig heel belangrijk is, vooral voor social media wordt het veel gebruikt 😉

 5. Ik heb nu de 7, twijfel om een 8plus te gaan nemen. Ik ben bang dat er maar weinig verandert. En ik heb niet zulke grote handen dat ik bang ben dat de 8plus voor mij echt een halve ipad wordt hahahaha.
  Ik wacht nog wel eventjes!

  Wel super leuk artikel!

  Liefs,
  Rosita Elise

  1. Bedankt. Fijn om te horen dat jij het een leuk artikel vindt. Een telefoon moet inderdaad niet te groot zijn. Ook lastig om mee te nemen in een klein handtas haha. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *