Het is alweer de tweede week, dat wij heerlijk konden genieten van een prachtige na zomer. Het einde van Augustus is dan nu ook alweer inzicht, en dat betekend dat er een nieuwe maand is beginnen. In de maand September kan het ook zeker nog mooi weer worden, maar ook kunnen er al periodes zijn dat de temperaturen weer iets gaan dalen. Het is de maand van het herfst seizoen, de bommen verliezen hen bladeren, en de omgeving kleurt op in verschillende herfst kleuren. Ik ben dan ook al graag aan het kijken naar de nieuwe herfst collecties die in de winkel liggen. Op de webshop van Esprit, kwam ik dan ook prachtige kleding items tegen voor het najaar.

Esprit najaar items

Esprit heeft dan ook weer een prachtige collectie voor het najaar. Kleding en accessoires, met verschillende prints, motieven en mooie natuurlijke herfst tinten aan kleuren. Zelf vind ik op dit moment de kleuren: Bordeaux rood, licht bruin (suède), paars, blauwe, en donker groene kleuren heel mooi. Tijdens het rond kijken op de webshop, kwam ik zoveel leuke Esprit najaar items items tegen. Dat gaf mij een idee, om een collage te maken met mijn favoriete najaar item van Esprit.

Esprit najaar items

Het zijn items die ik zeker nog aan mijn garderobe wil toevoegen. Tijdens het opruimen van mijn kleding kast vandaag, kwam ik veel dingen tegen die ik niet meer draag of aan vervanging toe zijn. Voor dit seizoen zou ik vooral graag het suède rokje nog willen aanschaffen. Deze kan met verschillende items worden gecombineerd, en het model is op dit moment ook echt een trend. De knoopjes op de voorkant maken het dan ook hellemaal af vind ik. De bordeaux rode hoed, vind ik een echte herfst accessoire, en hoeden vind ik dan ook prima passen bij het seizoen. Niet alleen ziet het er mooi uit, ook kan het een outfit hellemaal op fleuren.
Wat zeker niet kan ontbreken in mijn eigen kleding kast, zijn mooie blazers. Ik heb dan ook al veel in verschillende kleuren en prints, maar ik kwam z’n leuke blazer tegen met blauw en witte tinten. De print maakt het voor mij een favoriet, leuk jasje. Ja, ik ben hellemaal verkocht!
Advertenties

19 Reacties

  1. Mooie items! Zelf kom ik nooit bij de Esprit, ik ga meer naar de Bershka en H&M. Ik wil zelf nog een aantal warmere truien en een goede broek kopen. En oh, ik wil ook schoenen kopen – weet alleen nog niet welke hihi. Leuk om te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.