Wanneer is de mooiste dag van jouw leven? Er zijn veel mooie momenten in het leven die al tot het verleden kunnen behoren of juist nog in te toekomst liggen. Voor ons is zeker dat de mooiste dag tot nu toe onze trouwdag is. Over een paar maanden zijn weer alweer een jaar samen getrouwd. Een moment waar wij graag bij stil staan. De dag ging zo snel voorbij, maar wij hebben ontzettend genoten. Om aan deze prachtige dag terug te denken liet ik een canvas maken bij Albelli.

Als ik aan deze dag terug denk, dan was de dag ook ontzettend spannend. Niet alleen of alles wel goed geregeld was, ook of het weer mee zat. Gelukkig hadden wij alleen in de morgen wat regen en werd het tijdens de fotoshoot heerlijk weer met het zonnetje erbij. Deze foto is gemaakt door onze fotograaf in het natuur gebied ‘De fryske Gea’ in Friesland. Er staat een enorm landhuis met een prachtige grote tuin met vijver.

Albelli heeft een ruim aanbod om jouw favoriete foto’s op een leuke manier vorm te laten geven. Denk aan fotoboeken, wanddecoratie, fotokalender, fotokaarten en zelf foto’s gedrukt op mokken. Fotoboeken maken bij Albelli is altijd handig, aangezien iedereen veel foto’s maakt tegenwoordig. Deze kunnen mooi verwerkt worden in een fotoboek zodat alles mooi is gebundeld.

Deze foto is gefotografeerd door onze fotograaf met een spiegelreflex camera. De foto is van zich zelf duidelijk en scherp, maar dit is zeker terug te zien op de canvas die ik mocht laten maken. Naast dat de foto mooi naar voren komt, zijn de kleuren ook prachtig gedrukt. Ik liet een foto afdrukken op canvas in het formaat liggend 70×50. Een prachtig groot formaat! 

Aan de achterkant van het canvas zit een doorzichtig zakje met daarin houten hoek stukken. Deze hoek steunen dienen voor het verstevigen van de canvas. Zo blijft de canvas altijd strak en netjes. Het oranje ophang stuk is aan het midden bevestigd. Hierbij is het makkelijk om het canvas op te hangen op de leukste plek in huis.

Ik ben enorm verrast met dit prachtige resultaat. De foto op canvas is mooi gedrukt, duidelijk, scherp en de kleuren komen prachtig naar voren. Ook het formaat an 70×50 is mooi groot, perfect voor aan de wand in onze gang. Al eerder heb ik wanddecoratie laten maken op verschillende website’s, Albelli is daarin echt een aanrader! 
Wat is jouw mooiste dag om aan terug te denken?

Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.

15 Reacties

  1. Super om je trouwfoto op canvas te hebben dat is ee foto die je hele leven waardevol is. Het resultaat is mooi geworden

  2. Hele mooie foto! Voor mij is ook onze huwelijksdag de mooiste dag. Heb eens doorgeklikt naar de links, ziet er interessant uit om te doen!

    1. Dat vindt ik nou ook 🙂 Fijn om te horen dat je het interessant vindt. Misschien mag het voor de toekomst handig zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.