Hallo lieve lezer! Het merk Deborah Milano ben ik zeer over te spreken. Ik kwam dan ook een prachtige chique, rode lipstick tegen in de collectie die ik echt moest hebben. Het merk is tevens clean beauty, wat ik zeer belangrijk vind tegenwoordig. Al eerder probeerde ik een aantal producten, hieronder daarom een review van de prachtige lipstick Deborah Milano IL Rossetto Lipstick 601 Cherry. Lees je mee?

Deborah Milano Lipstick

Deborah Milano IL Rossetto Lipstick 601 Cherry

De Deborah Milano IL Rossetto lipstick is te herkennen aan zijn mooie rode huls. In deze lipstick lijn vind je meerdere kleuren, die tevens aan worden geduid met een nummer. De Deborah Milano IL Rossetto Lipstick komt in nummer 601, met de naam Cherry! Ik vind de naam toepasselijk bij de kleur, echt een kleur die te kenmerken is aan een kers.

De huls is makkelijk te sluiten door een klik sluiting, waardoor die niet snel open gaat in je tas of in je lade. Blij toe aangezien een hoop geknoei in mijn tas dan te vermijden is. De lipsticks zijn hypoallergeen en vrij van parfum. Bevat vitamine A,C, en E en bevat een uva en uvb filter. Naast dat het een mooie kleur op je lippen geeft, worden je lippen goed gevoed en gehydrateerd.

Deborah Milano lipstick

Als ik de Deborah Milano IL Rossetto Lipstick probeer zie ik een mooie crème-formule. Zacht en romig en fijn aan te brengen op mijn lippen. Hij glijd als ware over mijn lippen. De rode lipstick tint is te omschrijven als chique en netjes. Elegant en de perfecte lipstick tint voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, feest of juist voor de alledaagse dames die houden van rood! Er zijn dagen dat ik juist zin heb ik een mooie rode kleur op mijn lippen.

→ Lees ook: Geisha Matt Liquid Lipstick Mallow Review

Deborah Milano Lipstick swatch

De Deborah Milano IL Rossetto Lipstick 601 Cherry droogt mijn lippen totaal niet uit. Het voelt eerder zacht aan en totaal niet droog, eerder goed gehydrateerd. De naam Cherry vind ik goed gekozen en klinkt ook nog eens prachtig. Als ik de lipstick aanbreng merk ik dat er een goede, mooie rode dekking van af komt. Om hem een extra boost te geven, kun je met een soort gelijke kleur lipliner de lippen kunnen omlijnen. Daarna breng je de lipstick aan en het ziet er mooi glanzend uit.

Tijdens het drinken en eten blijft het redelijk tot goed zitten. De kleur is licht vervaagd, maar het zit er nog prachtig op en vlekt totaal niet uit. Er zijn merken waar de lipstick direct weg valt, dus deze van Deborah Milano valt mij zeker niet tegen. Een keer extra aanbrengen is ook niet altijd erg.

Deborah Milano Milano Il Rosetto 601 Cherry

Bij het verwijderen van de lipstick gaat het daarentegen iets minder gemakkelijk. De kleur blijft goed zitten en lijkt goed in mijn lippen getrokken. Het kan een voordeel zijn voor hoe lang het blijft zitten, maar voor het verwijderen zelf is het een nadeel. Het geeft je extra werkt om het goed er af te halen.

De lipsticks van Deborah Milano zijn verkrijgbaar bij Beautytasting! Met de kortingscode GLAMVIEW20 krijg je 20% korting op het gehele assortiment bij Beautytasting. Voor €6,95 heb je deze mooie kleur uit de IL Rossetto lipstick lijn al van Debora Milano. Ga jij hem aanschaffen?

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

7 Replies to “Deborah Milano Il Rossetto lipstick 601 Cherry Review”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *