Voor het slapen gaan is het belangrijk om je aangebrachte make-up er weer af te halen. Het is ontzettend belangrijk om dit met goede reinigingsproducten te doen. Op het moment gebruik ik voor het reinigen graag een cleansing butter. Een eenvoudige en effectieve manier om je huid goed te reinigen en je make-up te verwijderen. Ik gebruik de Diego Dalla Palma Struccatutto Detox make-up cleansing butter, daar vertel ik jou meer over in dit artikel. Lees jij mee?

Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up cleansing butter

Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter

De Detox Makeup Cleansing Butter van Diego Dalla Palma is een zachte reinigingsboter die alle sporen van make-up verwijdert, zelfs waterproof make-up. Door de bloemenboter die in deze reiniger is verwerkt krijgt jouw huid een onmiddellijk zacht, gevoed en schoon gevoel. De make-up reiniger bevat het City Shield antiverouderingscomplex wat vervuilende deeltjes zoals smog, rook of fijnstof volledig verwijdert, zo voorkom je dat deze deeltjes aan de huid vastgeplakt blijven en eventueel verstoppingen veroorzaken. Door het City Shield wordt de huid optimaal verfrist en kan het weer ademen.

Daarnaast is Oxygen Flow toegevoegd. Dit is een actief ingrediënt die de zuurstoftoevoer naar de cellen verbetert. Het maakt de huid beter bestand tegen schadelijke effecten van externe agressors en andere stressvolle situaties.

Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up cleansing butter open gemaakt

Hoe gebruik je de Detox Make-up Cleansing Butter?

Aangezien het een boter is, kan je hiervan een kleine hoeveelheid alsware laten smelten op je vingertoppen. Breng het aan op het gezicht en masseer het goed in. De make-up wordt langzaam verwijderd door een smeltend effect. De boter voelt vooral zacht aan op mijn huid, en is gemakkelijk er af te spoelen met lauwwarm water.

Op een milde manier wordt je huid gereinigd en is ideaal voor mensen met een gevoelige tot droge huid. Zorgt voor een zacht en schoon resultaat en droogt de huid niet uit. Zo bevat de Detox Make-up Cleansing Butter geen paraffine, minerale olie en andere occlusieve stoffen. Een fijne ontdekking en het doet goed voor mijn huid. Een echte topper weer van het beauty merk Diego Dalla Palma

Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up cleansing butter Substantie op vinger

De Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter is o.a. te koop bij Beautytasting.com
De Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter kost €26,90 voor een pot van 125 ML.

Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up cleansing butter

Gebruik jij al een Cleansing Butter?
liefs gea van glamview

Lees ook:
Diego Dalla Palma Hydration Passion Cream
Maak kennis met het beauty merk Diego Dalla Palma
Diego Dalla Palma The Elixer

Dit artikel bevat gekregen producten.

Advertenties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *