Al eerder maakte ik kennis met het beauty merk Diego Dalla Palma. Dit keer ga ik de Diego Dalla Palma The Elixir proberen. Het is een haarverzorging product die beschermt, voedt en een prachtige glans achter laat op het haar. In dit artikel vertel ik jou meer over dit haarverzorging product, en wat ik persoonlijk er zelf van vind. Lees jij mee?

Diego Dalla Palma The Elixer

The Elixer van Diego Dalla Palma behoort tot het beauty ritueel. Het voedt, beschermt en herstelt het haar met één behandeling. Het Elixir is verrijkt met de negen natuurlijke oliën. Hierdoor krijgt het haar een prachtige glans en ziet het haar er levendiger uit. Het maakt het haar makkelijker om door te kammen en te behandelen. Ook stylen wordt gemakkelijker na het aanbrengen van het Elixir. Het Elixer bevat geen petrolatum en alcohol.

Diego Dalla Palma The Elixir

Negen natuurlijke oliën

Bevat arganolie die het haar herstelt en versterkt.
Bevat buriti-olie wat het haar minder laat pluizen.
Bevat acai-olie beschermt tegen externe factoren.
Bevat babassu-olie beschermd de haar kleur.
Bevat passie bloem olie wat het haar verzacht.
Bevat karite-olie dat beschermt tegen vervuiling
Bevat rijstolie, gaat het droogheid van het haar tegen en laat het minder pluizen.
Bevat gazonschuim wat het haar hydrateert.

Gebruiksaanwijzing

Je kan het Elixir op twee manieren gebruiken. Voor het drogen, je beschermt het haar tegen de hitte en krijgt mooi glanzend haar. Hiervoor breng je een aantal druppels op gewassen en handdoekdroog haar aan. Vervolgens kun je gaan stylen. Na het drogen, voor zachte haren en een stralende glans. Hiervoor breng je na het stylen een paar druppels aan op droog haar.

Diego Dalla Palma The Elixir

Conclusie

Al een tijdje merk ik dat mijn haar extra verzorging nodig heeft, hierdoor ben ik verschillende producten en merken aan het proberen. Het blijkt dat mijn haar zeer gevoelig is, in de zin van dat het niet veel kan hebben en ook sneller afbreekt bij de punten. Ik heb er voor gekozen om alleen boven op baby highlights te zetten en goede haarverzorging te gebruiken. Een goede shampoo, in combinatie met een haarmasker maakt mij haar al heerlijk zacht. Toen ik de Elixer van Diego Dalla Palma probeerde merkte ik direct verschil.

Mijn punten zijn bijvoorbeeld minder pluizig en droog als voorheen. De elixer kan zowel op droog als vochtig haar worden aangebracht, allebei vind ik zeer prettig. Ik gebruik een klein drupje per keer en verdeel dit over de punten van mijn haar. De geur is heerlijk! En is een pure luxe voor je haar met een betaalbare prijs.

Het Elixer zit in een grote glazen flacon en heeft een grote opening. Het is hierdoor iets lastiger om de juiste dosering te nemen. Het haar wordt er niet vet van, maar raad je niet aan te veel te gebruiken in één keer. Hierdoor kan het wel vet lijken. Voor mij is het Diego Dalla Palma The Elixer een goede toevoeging aan mijn haar routine. Ik ben blij dat ik deze heb kunnen uitproberen.

Verkrijgbaarheid

De Diego Dalla Palma The Elixer is verkrijgbaar bij Beautytasting.com.
Deze kost €14,50 en heeft een inhoud van 100 ML

Diego Dalla Palma The Elixir substantie

Welke haarverzorgingsproducten kun jij niet missen in je dagelijkse routine?

liefs gea van glamview

 

Lees ook:
Maak kennis met het beauty merk Diego Dalla Palma 
Diego Dalla Palma Hydration Passion Cream

Dit artikel is een samenwerking.

Advertenties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *