Het is eind December, dat betekend dat het einde van het jaar 2019 inzicht is. Het nieuwe jaar zit als goed is weer vol nieuwe kansen en doelen. Een mooi moment om de best gelezen artikelen op Glamview in 2019 met jullie te delen. Als je niet zo benieuwd bent als mij, dan zou ik zeker door gaan met lezen.

Ralph Moorman Favourits Jouwbox Editie 4 unboxing

De Ralph Moorman Favourits Jouwbox editie 4

Deze editie van de Ralph Moorman Favourtis Jouwbox is een groot favoriet onder mijn bezoekers. Het is een verrassingsbox met 11 prachtige producten die zorgvuldig door Ralph Moorman zijn geselecteerd en tevens onder zijn eigen favoriet valt. De producten zijn natuurlijk, en veelal van biologische afkomst, glutenvrij en zijn van A-kwaliteit. Ralph Moorman gebruikt voor elke editie de vijf essentiële pijlers in zijn keuzes. De producten hebben betrekking op voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en suppletie. Op mijn blog zijn verschillende artikelen te lezen over de edities van de Jouwbox.Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower

Deze cadeaus kreeg ik tijdens mijn babyshower

Aan het eind van mijn zwangerschap werd ik verrast door vrienden en familie met een babyshower. Ik was zelf niet op de hoogte van de dag, maar had aangegeven dat het mij wel leuk leek. Mijn schoonmoeder haalde mij van huis op, waarna wij richting mijn ouders gingen in Friesland. Toen ik binnen kwam was alles prachtig versierd met blauwe ballonen en slingers, heerlijke hapjes en veel cadeaus. In dit artikel kunnen jullie zien hoe onze zoon is verwent met mooie spullen.

onze zoon is geboren glamview

Onze zoon is geboren!

Op 6 Maart 2019 is onze lieve zoon Julius geboren. In dit artikel liet ik jullie kennis maken met onze zoon, en vertelde ik over de dag van de bevalling. Het blijft een van de mooiste momenten uit mijn/onze leven. Inmiddels is Julius bijna 10 maand oud, lacht veel en kruipt graag door het huis. Wij zijn ontzettend blij met jou!
ELEGANT BAR 18 KARAAT GOUDEN KETTING KAYASIERADEN

Elegant Bar 18 karaat gouden ketting KayaSieraden

Het leek mij leuk om een persoonlijk aandenken te laten maken, van de geboorte van onze zoon Julius. Van de webshop KayaSieraden mocht ik een sierraad na keuze laten graveren met zijn naam en geboorte datum. Ik koos voor de 18 karaat gouden ketting genaamd ‘Elegant Bar’. Het resultaat is prachtig geworden!

Ann Kathrin Götze Hunkemöller lingerie collectie

Ann-Kathrin Götze x Hunkemöller collectie

Dit jaar bracht Hukemöller een prachtige nieuwe collectie uit, in samenwerking met het Duitse model en influencer Ann-Kathrin Götze. De collectie heeft als uitgangspunt haar favoriete desert rose. Het resultaat mag er zijn, het is een prachtige vrouwelijke en speelse collectie geworden. Ik mocht een aantal prachtige items ontvangen. Je vind de items van Hunkemöller in het artikel.

Persoonlijk | Ik heb een Post Partum Depressie

In dit persoonlijke artikel deel ik mijn verhaal over mijn Post Partum Depressie/Postnatale Depressie. Na de bevalling van onze lieve zoon voelde ik mij heel anders dan voorheen, het bleken niet alleen de hormonen en de kraamtranen te zijn. Ik had nergens zin in en voelde mij ontzettend down. Ik vertel jullie meer over hoe dit tot nu toe voor mij en mijn gezin betekend. Vergeet niet dat mijn zoon mijn alles is, en ontzettend blij ben met hem in ons leven!

Babyuitzet | Welke kleren koop je voor een baby?

Babyuitzet | Welke kleren koop je voor een baby?

Je bent zwanger en mag eindelijk winkelen voor je pasgeboren baby. Maar waar begin je? Op een babyuitzet lijst staat veel wat vaak niet eens word gebruikt. Sta eens stil bij de maten, materialen en of het comfortabel is. Ik geef jou een aantal tips waar je het beste op kan letten bij het aanschaffen van babykleding.

Eucerin Sun Protection SPF 30 Oil Control

Eucerin Sun Protection SPF 30 Oil Control

De Eucerin Sun Protection met SPF 30 Oil Control is een zonnebrandcrème speciaal voor het gezicht. Deze zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld voor de vette en acnè gevoeligehuid. In dit artikel review ik de zonnebrandcrème en hoe het voor mijn huid werkt.

Welke artikelen zou jij terug willen zien op Glamview in 2020?
Liefs Gea

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *