Sta jij wel eens stil bij de kleine momenten of ook wel, lichtpuntjes waar je gelukkig van wordt? Tijd voor een persoonlijk blog artikel vol met lichtpuntjes van de afgelopen maand Januari 2021. Het zijn 14 mooie momenten waar ik graag naar terugblik. Bovendien is positiviteit belangrijk om vooruit te komen in het leven, dan komt het mooiste er voor terug.

Mijn 14 lichtpuntjes thee drinken uit mok

Mijn 14 lichtpuntjes van de maand Januari

Hoera, Ik heb de 3700 volgers aan getikt op mijn Instagram account. Ik vind het ontzettend leuk om te zien dat mensen mijn content mooie vinden.
Ik heb een nieuwe Macbook aangeschaft. Het stond hoog op mijn wishlist, maar mijn oude moest nu echt vervangen worden.
Mijn lieve man werd in Januari 30 jaar oud! Door de lockdown en Covid 19 hebben wij zijn verjaardag niet gevierd. Als gezin hebben wij er wel aandacht aanbesteed door een lekkere stuk taart te eten.

Ik vind het heerlijk om een stuk te gaan wandelen samen met mijn zoon, of samen als gezin.
Één van mijn doelen dit jaar: Een betere conditie, gezond en vers eten en meer sporten. Wij hebben daarom besloten om een loopband aan te schaffen. Een goede keus is het zeker geweest want ik heb er al een aantal keer gebruik van gemaakt. Ik moet het nog steeds rustig aan doen voor mijn herstel, maar het is een begin naar iets moois.

Kreeg ik van mijn man een autosticker cadeau met de naam van mijn Instagram account @glamview.nl
Bestelde ik voor twee weken Hellofresh. De gerechten waren weer heerlijk!
Gingen wij een midweek weg naar een Roompot park met ons gezin.
Creëerde ik een nieuwe preset op VSCOcam voor mijn Instagram en blog foto’s.
Ik heb samen met mijn man de kleding van onze zoon uitgezocht, zodat een ander er van kan genieten. Wat een kleding heeft een kind van 0-2jaar dan door de tijd heen.

Had ik samen met mijn zoontje een pyjama dag. Genieten!
Had ik leuke samenwerkingen met verschillende bedrijven. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor <3
Bestelde ik nieuwe gympen op Zalando van het merk Tamaris.
Maakte ik mijn favoriete ontbijt: Havermout


Sta jij wel eens stil bij mooie momenten?
 

Advertenties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.