Een foto van onze hond op canvas

Regelmatig vinden wij het leuk om ons interieur te veranderen in huis. Deze week was onze slaapkamer aan de buurt en heb ik iets veranderd bij mijn kledingkast. Ik heb namelijk een ladekast naast mijn kledingkast geplaatst zodat ik meer kleding kan opbergen. Om de kamer op te fleuren koos ik voor een plant met daarnaast een persoonlijke wand decoratie. Namelijk een prachtige foto van ons lieve hond Bibi. Het is een foto geworden op aluminium die ik mocht ontvangen van de webshop ZOR.

De webshop Zor

Op de webshop van ZOR kan gekozen worden om foto’s te laten drukken op verschillende formaten en materialen zoals: Aluminium, Plexiglas of Forex. De prijzen variëren per formaat, allemaal tegen zeer lage prijzen. Ik koos voor een foto op aluminium in het formaat van 40×60. 

Een foto van onze hond op canvas

Hoe werkt het?

Op de webshop is het makkelijk om een foto op het product naar keuze te laten drukken. Kies de foto die jij graag wilt en upload de foto. Bij het uploaden van de foto wordt duidelijk aangegeven of de foto van goede kwaliteit zal zijn bij het eind resultaat. Kies daarna het juiste formaat die jij graag wilt. 

Service

De verpakking was goed beschermd met stevig karton. Bij het openen van het pakket zat de foto in plastic en de  hoeken waren beschermd met schuim. De foto op aluminium is in goede staat aangekomen. Een goede service.

Kwaliteit van de canvas

De kwaliteit van de foto is goed, mooie kleuren en de foto is duidelijk en scherp. De foto hoeft niet perse worden opgehangen met schroeven. Via de webshop kan er ook bevestiging materiaal er bij worden gekocht die met een speciale plakstrip is te bevestigen. Ik heb er voor gekozen om de foto op aluminium los boven op mijn ladekast te plaatsen. Wat een prachtig resultaat is het geworden!
Wat vinden jullie van een persoonlijke foto op Aluminium?

8 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.