Een groot gemis

Het is drie week geleden gebeurd, maar het gemis is groot. Een moment die voor ons ontzettend moeilijk was, de tijd leek stil te staan. Onze lieve maatje is helaas gepakt door een andere hond voor onze ogen. Een moeilijk moment om bij stil te staan, en toch blij dat wij alles nog voor jouw hebben kunnen doen. Als ik dit op schrijf voelt het als een manier van afsluiten, toch blijft het moeilijk want na een korte periode van jouw in ons leven hadden wij dit zeker nog niet gewild.

Dekend aan de mooie tijden die wij hebben mee gemaakt met jou. Vol vertrouwen, liefde en blijdschap. Een deel van een toekomstig gezin, waar wij met zijn 3’en overal heen gingen. Jij was altijd zo blij dat wij weer samen waren als gezin. Anders wachtend op de andere persoon bij thuis komst.

Een groot gemis
Bij moeilijke tijden stond jij daar dan klaar voor mij. Jij gaf mij het zelfvertrouwen die ik even miste. Een steuntje in de rug. Raar dat een hond dit kan? Jij was niet zomaar een hond maar ons/mijn maatje voor het leven. Een ode aan jouw om dit voor jouw te schrijven op mijn blog. Ontzettend blij zijn wij dat jij een deel mocht zijn bij onze bruiloft. Springend op mijn trouwjurk, blij om mij te zien. Een foto maken als herinning vond jij lastig, jij wou naar ons toe en kon niet stil zitten. Toch zijn er prachtige foto’s ontstaan waarbij wij dankbaar zijn dat jij dit mee mocht maken met ons. Een leuke herinning voor later zei ik nog, als jij er niet meer bent als je oud bent. Niet wetende dat het na ongeveer een maand al aan de orde zou zijn.
Een groot gemis
Altijd vrolijk, jouw staartje die altijd heen en weer ging. Nooit boos, altijd maar slikjes geven aan ons. De mooie wandelingen die wij met jouw deden zullen ons altijd bij blijven. Hoe trouw jij was, en nooit afweek van mijn zij, tot het laatste moment waren wij bij elkaar. Wij zullen jouw nooit vergeten en dat weet jij zeker! Het voelt fijn om dit te schrijven en later in de toekomst weer terug te kunnen lezen. Een maatje zal jij altijd zijn voor ons, nooit uit onze gedachten. Veel liefde voor jouw.. <3
Hoe gaan jullie om met het verlies van een huisdier die veel voor je betekend?

Liefs Gea
Advertenties

4 Replies to “Een groot gemis..”

  1. Wat verdrietig.. Gelukkig hebben jullie hele mooie trouwfoto's en herinneringen om op terug te kijken. Sterkte!

    1. We hebben inderdaad mooie herinningen. Maar helaas de manier waarop het is gebeurd blijft moeilijk. Bedankt 🙂

  2. Wat super rot, ik heb zelf ook een hondje en het is niet normaal hoe ze aanvoelen als echte familie. Ik geloof zeker dat dit moeilijk voor jullie moet zijn, sterkte!

    1. Bedankt Nienke! Wat ontzettend lief. Ja het is een deel van de familie inderdaad en de manier waarop is daarnaast gewoon nog moeilijker om het te verwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *