Het duurt zeker nog een paar maand, namelijk de aankomende zomervakantie! Hoewel ik nu alweer helemaal blij wordt van de gedachte, denken ik ook graag terug aan de vakantie van vorig jaar. Samen met mijn vriend ging ik naar het prachtige Oostenrijk. De stad Salzburg en Wenen zijn ons goed bij gebleven, een foto van onze trip is een leuk aan denken voor aan de muur in ons huis. De foto hebben wij laten drukken op Aluminium

Ik mocht een foto op Aluminium ontvangen van FotoOpAluminium.nl. Het is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl . Op deze website kun jij jou favoriete foto’s laten drukken op verschillend soorten materialen, zoals hout, plexiglas, canvas en nog veel meer. Er is volop keuze voor ieder zijn wens of smaak! Een foto op aluminium heb ik eerder gehad, en wist dan ook zeker dat het een mooi resultaat zou worden.

De foto die ik koos is gemaakt in de stad Salzburg te Oostenrijk. Hij is gemaakt met onze spiegelreflex camera en is daarom helder en van prima kwaliteit. De foto op Aluminium is de kwaliteit van de foto zeker op terug te zien. Het is een mooie heldere foto geworden, en bevat mooie kleuren. Ik koos voor een afwerking van wit, hier in kan namelijk nog een keuze worden gemaakt op de website. De aluminium plaat van de foto is dun, waar door het mooi valt op de muur. Het resultaat is ontzettend mooi geworden!

De foto heeft een plekje gekregen aan de muur in onze woonkamer. Door de wit geverfde muur valt de foto op aluminium extra op, maar is totaal niet storend. De aluminium plaat is bevestigd met de materiaal bevestiging die op de website te koop is. Deze blijft prima zitten, en is makkelijk te bevestigen. Ook door veel mensen kregen wij veel leuke complimenten op deze foto.


Vinden jullie een persoonlijke foto’s aan de muur ook ontzettend leuk?

13 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *