Sneak peek van de Essence Adventkalender 2021

Het wordt een sprankelende kerst, met de Limited Edition Essence Adventkalender Sparkling Moments of Joy! Met 24 vakjes met daarin oogverblindende en creatieve verassingen. Hoewel Essence niet te veel wil verklappen, is er wel een kleine sneak peek van de inhoud. Bovendien is Essence één van mijn favoriete budget beauty merken. Let’s take a look!

Essence adventkalender 2021 24 sparkling moments of joy

Essence adventkalender 2021 // 24 sparkling moments of joy

Er zitten 21 deurtjes in de Essence Adventkalender 2021. Hier in vind je Limited Edition producten, in de andere drie deurtjes zitten favorieten uit het standaard assortiment verstopt. Zo zit er een unieke zachte rosé tint liminius blush in. Een verzorgende lippenbalsem en een hooggepigmenteerde lipstick die zorgen voor de perfecte lippen.

Essence adventkalender 2021 24 sparkling moments of joy

Met de mini nagel primer blijven de mooiste nagelcreaties goed zitten en maak jij je make-up look af met de creamy oogschaduw basis in een lichtbruine kleur. Aan te brengen met de superzachte oofschaduwblender en bijpassende cleansing tool.

Essence adventkalender 2021

De essence adventkalender 2021, is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat, van eind oktober tot eind november 2021. De adviesprijs is €24,99

Ga jij dit jaar een adventkalender aanschaffen?
liefs gea van glamview

Persbericht Essence

Advertenties

You May Also Like

2 Comments

  1. Rachel

    Het ziet er weer enorm cute uit, can’t wait!

  2. Kelly

    Deze ziet er leuk uit zeg! Ik heb echt al jaren geen producten meer van Essence gekocht, maar ik word hier wel nieuwsgierig van. 🙂

Leave a Reply