Essence heeft een aantal nieuwe herfst/winter producten in de collectie. Een van deze prachtige producten is het Essence Crystal Power blush & Highlighter palette. Met deze palette kun je een najaar make-up look prachtig af maken. Het is een leuke aanvulling op de Essence Crystal Power Eyeshadow palette om in combinatie met elkaar te gebruiken. Maak kennis met één van de nieuwste herfst/winter producten van Essence.

De verpakking Crystal Power Blush en Highlighter

Alleen de verpakking van het Essence Crystal Power blush en highlighter palette doet de ogen sprankelen. Het heeft een uitstraling van een diamant met mooie herfst kleuren er in verwerkt. Binnen in het palette zitten 4 producten, namelijk twee blushes en twee highlighters. De verpakking is van karton en heeft een handig formaat om vast te houden en mee op reis te nemen. Op de achterkant van het palette zijn de ingrediënten die zijn gebruikt.

Essence Crystal Power Blush & Highlighter palette

Essence Crystal Power blush & highlighter palette

Blush en Highlighter Essence

De binnenkant ziet er mooi clean uit door de witte kleur. Het palet bevat een spiegel, twee blushes en twee highlighter kleuren. De blushes zijn te omschrijven als oud roze en bordeaux rood-paars. Ze bevatten een lichte shimmer. De highlighters zijn totaal verschillend van elkaar. Er zit een witte en gouden highlighter in. Met dit palet kun je verschillende kanten op voor een mooie najaar make-up look. Een zacht oud roze kleur is mooi voor alledaags, de donker bordeaux-paarse kleur is iets donkerder en daarom leuk voor een avond of een feestelijke look.

Essence heeft elk product in het palet een leuke naam gegeven. De blushes: Superpower en Inner Happyness, de highlighters: Glowing energy en Shine Bright. Ik vind het ontzettend leuk als merken extra aandacht besteden aan het uiterlijk, zo ook de namen van de producten.

Essence Crystal Power blush & highlighter palette

Pigmentatie blush en highlighter

De blush en highlighter kleuren zien er prachtig uit, een mooi palet voor het najaar. De pigmentatie ben ik zeer tevreden over voor een budget merk. Essence ben ik in het algemeen goed over te spreken, maar dit keer ben ik weer verrast. De blush bevat een lichte shimmer en brengt fijn aan met een kwast. Ik merk direct op dat ik niet te veel product op de kwast moet doen, anders breng ik te veel aan.

Essence Crystal Power blush & highlighter palette

Conclusie

De combinatie met blush en highlighter vind ik prachtig! De kleuren passen goed bij elkaar. Ik vind het fijn dat er een variatie keuze is in het palette, zo kun je alle kleuren met elkaar gebruiken. Mijn favoriet is de gouden kleur met de oud roze blush. De andere blush vind ik prachtig voor een feestelijke look waarin mijn wangen extra mogen opvallen. De make-up look heb ik af gemaakt met een lipstick uit dezelfde collectie Essence Perfect Shine lipstick 05. Ik vind het een budget topper!

 

Wat vinden jullie van het Essence Crystal Power blush & highlighter palette?
liefs gea glamview
Advertenties

10 Reacties

  1. Ik heb deze ook en vind deze echt heel fijn in gebruik!
    Die donkere blush lijkt heel heftig maar als je hem subtiel aanbrengt kan ie prima voor elke dag vind ik.

    Bij jou staan de kleuren ook echt prachtig!

  2. Ik dacht dat het eerst oogschaduw was door die donkere kleur, die vind ik wel heftig voor een blush. Op je huid ziet het er mooi uit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.