22 Maart 2016
Vandaag heb ik bij gehouden wat ik precies eet op een dag, ik zag dan ook vaker deze leuke artikels voorbij kommen op verschillende blogs. Namelijk een Foodplog! Elke keer stil staan om eerst een foto te maken van het eten was dan wel even wennen, maar wij als bloggers kennen dat natuurlijk als geen ander. Deze foodplogs, zal ik zeker nog vaker plaatsen op mijn blog. Voor de mensen die het nog niet weten, ik eet volgens het Cholesterol verlagend dieet, en dat betekend dus dat ik misschien wel producten eet waar jij niet voor zou kiezen, zoals magere varianten en Light producten. Benieuwd wat ik vandaag heb gegeten? 

Ontbijt : Spelt Oergranen ontbijt van Zonnatura, met Lijnzaad, Chiazaad, Raw cacao nips en Mango stukjes.

Lunch : Drie kleine spelt broodjes, twee met smeerkaas 20+ en plakjes komkommer, en één met Light aardbei jam.

Tussendoor: Twee rijstwafels, één met kaas 30+ en de andere met pindakaas. Ook at ik drie kleine tomaten.

Avond eten: Risotto (restje van gisteren), koolvis, en sla met mini tomaten.

Verder at ik nog tussen door één plak ontbijt koek, en s’avonds na het warm eten een klein schaaltje Magere yoghurt. Deze ben ik vergeten om op de foto te zetten. Natuurlijk ben ik dan ook heel benieuwd wat jullie van de foodplog vinden?

28 Reacties

  1. Mmm, dat ziet er lekker uit! Ook nog eens heel goed bezig, jij kan zo een voorbeeld zijn voor mij. Ik vind dit echt leuk om te zien gea!

    1. Bedankt! Ik doe elke dag weer mijn best met gezond eten 🙂 Ik zal zeker meer foodplog artikelen online zetten op mijn blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *