22 Maart 2016. Wat eet ik op een dag? Ik ga de gehele dag bij houden wat ik heb gegeten. Ik kan producten eten waar jij niet voor zou kiezen, maar voor mij werkt het goed. Ik eet volgens het Cholesterol verlagend dieet waarbij je zo min mogelijk verzadigd vet mag eten, en juist meer light en magere varianten. Kijk mee, wie weet haal jij er inspiratie uit.

Ontbijt : Spelt Oergranen ontbijt van Zonnatura, met Lijnzaad, Chiazaad, Raw cacao nips en Mango stukjes.

Lunch : Drie kleine spelt broodjes, twee met smeerkaas 20+ en plakjes komkommer, en één met Light aardbei jam.

Tussendoor: Twee rijstwafels, één met kaas 30+ en de andere met pindakaas. Ook at ik drie kleine tomaten.

Avond eten: Risotto (restje van gisteren), koolvis, en sla met mini tomaten.

Verder at ik nog tussen door één plak ontbijt koek, en s’avonds na het warm eten een klein schaaltje Magere yoghurt. Deze ben ik vergeten om op de foto te zetten.

Welk gerecht spreekt jou het meest aan?

28 Reacties

  1. Mmm, dat ziet er lekker uit! Ook nog eens heel goed bezig, jij kan zo een voorbeeld zijn voor mij. Ik vind dit echt leuk om te zien gea!

    1. Bedankt! Ik doe elke dag weer mijn best met gezond eten 🙂 Ik zal zeker meer foodplog artikelen online zetten op mijn blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.