Food tip - Superfoods bij Kruidvat. Kokosvezel en Tarwegras

Al eerder schreef ik over superfoods, maar ik kwam een lifestyle blog tegen met een tip dat er bij de Kruidvat ook superfoods zijn. De zakjes met superfoods zouden in vergelijking met de gezondheidswinkel een stuk goedkoper zijn. Daarom ging ik langs bij de Kruidvat en kocht twee verschillende superfoods.

De Kruidvat heeft dan ook een redelijk groot assortiment en de prijzen zijn inderdaad goedkoper dan gezondheidswinkel. Zo blijft een gezonde leefstijl goed bestaan, anders kan ook niet iedereen het betalen. Ik heb twee zakjes met superfoods gekocht. 

— Biologische Tarwegraspoeder €6,99
— Kokosvezels €1,49

Ik gebruik vooral de superfoods door mijn magere yoghurt, havermout of Brinta ontbijt. Alleen de tarwegraspoeder kan je gebruiken in combinatie met water. Zo wordt het een gezond drankje. 

Gebruiken jij wel eens superfoods?

Liefs Gea

18 Reacties

  1. Lekker door de yoghurt inderdaad! Ik had het in het foldertje gezien destijds, alleen hebben ze de kokosvezels niet bij 'mijn' Kruidvat. En die vind ik nou net het lekkerst haha!

  2. Ik gebruik ook superfoods en handig dat ze nu bij de kruidvat hebben! Je kan ook eens op bodyandfitshop.com kijken, daar hebben ze ook superfoods voor een lage prijs!

  3. Ah kokosvezels dat lijkt me echt super lekker! ( Misschien een domme vraag want ik heb het nog nooit op maar: smaakt het ook echt naar kokos of is het een beetje smaakloos? )
    Liefs, Demi

    1. De kokosvezels zijn echt heerlijk! Ik doe het nu elke morgen door mijn havermout. Ik vind zeker dat het de smaak heeft van gewoon kokos. Ik vind het wel lekker door dat de havermout dan iets zoeter word ofso haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *