Een foto op aluminium van Photogifts

Ons huisje ziet er vooral heel modern uit. Witte meubels in combinatie met een met een lederen zwarte banken. Om het geheel dan ook af te maken is het natuurlijk leuk om aan de muur een leuke foto van ons twee te hangen. Al eerder heb ik eens een leuke canvas laten maken van ons twee, maar omdat we graag een andere foto aan de muur wouden, leek het ons dan ook een leuk idee om het te laten drukken op Aluminium. Uiteindelijk heb ik dan een leuke foto van ons samen laten drukken op aluminium via de webshop PhotoGifts.

Photogifts

De webshop heeft een breed assortiment aan mogelijkheden waarbij een foto op een unieke manier kan worden afgedrukt op verschillend materiaal. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit Aluminium, hout, canvas, plexiglas, en nog veel meer.

Een foto op Aluminium

Ik koos voor een foto op Aluminium. Het is van kunststof met een aluminium laagje. De print wordt rechtstreeks op deze laag aangebracht. Op de pagina wordt duidelijk aangegeven dat de kleur wit niet  geprint wordt. De Lichte (witte) delen worden zichtbaar als aluminium. Dit geeft een unieke uitstraling. Het minimale formaat is 20×20 cm en het maximale formaat is 300×150 cm. Het aluminium zelf is 3mm dik. Ze zijn al vanaf €18,95 beschikbaar.

Een foto op aluminium van Photogifts

Breed assortiment 

De webshop ziet er dan ook mooi en professioneel uit. Als ik de webshop tegen zou kommen via het internet dan zou ik zeker blijven rond kijken om het assortiment te bekijken. Ook is de webshop prima met het bestellen van een product. Een bestand kan makkelijk worden geüpload via de site en kan het product aanpassen via jou eigen keuze.

Service

Met Photogifts had ik dan ook fijn contact via de mail, na drie werkdagen had ik het product dan ook al thuis ontvangen. De verzending is dan ook prima en het product is netjes en goed beschermend verzonden. Het werd verzonden in een grote kartonnen doos, met hierin het product ingewikkeld met bubbeltjes plastic.

Het resultaat

Het resultaat van het product ben ik dan ook zeer goed over te spreken. De kwaliteit is dan ook echt super goed! De foto is goed gedrukt, mooie kleuren gebruik en zelfs van dichtbij is de foto prachtig! Kortom ben ik zeer tevreden met de service van PhotoGifts en het product op Aluminium is heel mooi. Ja ik zou deze webshop zeker aanraden als je zelf ook een product als deze wilt laten maken voor in huis.

Zelf ga ik deze leuke foto op aluminium in de woonkamer ophangen aan onze witte muur waarbij de huiskamer natuurlijk ook een persoonlijke sfeer krijgt.


Hebben jullie eerder een foto laten drukken op een soort gelijk product?

Liefs Gea

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen.

15 Reacties

  1. Leuke foto 🙂 En grappig dat je ook benaderd bent door Photogifts. Ik heb vorige week ook een artikel voor hen geschreven toevallig.

  2. Heel mooi resultaat!
    Ik heb van mijn vriend voor kerst een foto van ons twee op een houten paneel gekregen, ook heel mooi. De foto is nogal donker uitgevallen maar goed, het gaat om het moment 😀 ik ben er ook heel blij mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *