Gula Java Cacao + Vit. D Amanprana

Iedereen heeft wel eens een dag, waarbij hij/zij graag goed wil presteren. Of het nou gaat om studeren, werken, of een goede sport prestatie, de juiste voeding en dranken zijn hierbij heel belangrijk! Jou lichaam heeft namelijk de gehele dag energie nodig om te functioneren, dit wordt gemaakt uit Glucose. Van Amanprana ontving ik een prestatiedrank, met Gula Java cacao, vitamine D en is ook nog eens 100% natuurlijk!

Gula Java Cacao in pot

Gula Java Cacao

Amanprana heeft de nieuwe prestatiedranken die voldoen aan de nieuwe generatie sportdranken. Het bevat verschillende soorten koolhydraten (suiker/energie), een aantal eiwitten (aminozuren), en voldoende elektrolyten (mineralen). Niet alleen dat deze drank deze voedingsstoffen bevat, gebruikt Amanprana ook Gula Java, waar door deze prestatiedrank boordevol energie zit. Bovendien zitten er geen geraffineerde suikers en geen kunstmatige toevoegen in verwerkt. Een pure en gezonde energie uit de natuur. Het zorgt voor een beter immuniteit en bescherming tegen aanvallen van buiten af.

Biologisch – 100% Vegan – 0% Gluten – 0% Lactose 

Ingrediënten: Kokosbloesemsuiker, 20% magere cacaopoeder, 1% vanille, 0,5% kaneel, 0,3% gedroogde Agaricus paddestoel.
Gula Java Cacao
De Gula Java Cacao + vit. D kan worden gezien als een gezonde chocomel, het heeft namelijk goede ingrediënten die passen in een verantwoord/gezond eetpatroon. Bovendien heeft de kokosbloesemsuiker, een lage glymische index. Dit houdt in dat je bloedsuikerspiegel niet enorm zal stijgen of dalen. En geeft daarom een langdurige energie! Ideaal ook voor topprestaties.

De drank kan worden klaar gemaakt met warme of koude melk, sojamelk of amandelmelk. Maar kan ook prima met water, of graandrank volgens het label.

Gula Java Cacao in beker

Wat vind ik van de Gula Java Cacao

Ik heb de drank al een paar keer gedronken, en ik kan zeker zeggen dat het heerlijk is! Zelf heb ik hem klaar gemaakt met warme magere melk. De smaak is dan ook precies te vergelijken met de echte chocomel vind ik. Het heeft een zoete smaak, en daarom hoef je zeker niets extra’s toe toevoegen.

Je proeft namelijk dat het gezoet is met de kokosbloesemsuiker, zelf vind ik het zeker niet storend en juist heerlijk. Ook voor mijn vriend heb ik een mok klaar gemaakt, ook hij merkte geen verschil en vond hem lekker. Zelf merk ik ook zeker dat het energie geeft als je even een dip hebt in de na middag. Een aanrader is deze drank zeker.

 • Een pot van 390 Gram €18,95, en is verkrijgbaar bij Noble-house.
Gebruiken jullie wel eens een prestatiedrank?

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Advertenties

You May Also Like

18 Comments

 1. Malou | Blonde Blossom

  Ik gebruik nooit zo'n drank, omdat ik altijd het idee heb dat er alleen maar troep in zit. Misschien is dit dan degene die het verschil gaat maken! X

  1. Glamview

   Je kunt het altijd proberen, ik vind hem in ieder geval fijn 🙂

 2. Romy

  Oh ik ben altijd een betje sceptisch over dit soort producten, maar ik ben nu toch wel enthousiast! Ik wou dat ik dol was op chocomelk maar ik word er al gauw misselijk van helaas.

  1. Glamview

   Dat kan inderdaad! Helaas 😉

 3. Loïs

  Ik houd ook niet zo van die poedertjes. Geef mij maar gewoon water 🙂

  1. Glamview

   Ik drink zelf over het algemeen ook alleen water en thee, maar ook voor het najaar is dit wel een goede gezonde chocomelk voor de koude dagen 🙂

 4. marleen@burgertrutjes

  Aaah nu hebi k zin in chocomel <3

  1. Glamview

   Yay! Altijd goed haha 🙂

 5. Anne | Healthyfoodlove

  Nog nooit van gehoord.. Maar klinkt inderdaad niet slecht!

 6. Joanne

  Had er nog niet van gehoord! Ben eigenlijk wel benieuwd of het echt smaakt zoals chocomel 🙂

  1. Glamview

   Ik ben benieuwd of je hem gaat proberen 🙂

 7. Unknown

  Ik heb altijd het idee dat er ontzettend veel extra suikers in dit soort dingen zit, maar het ziet er lekker uit en het lijkt me ook erg lekker.

  1. Glamview

   Er zit wel kokosbloesemsuiker in maar is een betere keuze dan andere suikers.

 8. Rebecca

  Zelf heb ik nog nooit prestatiedrank geprobeerd. Maar de smaak van deze spreekt me wel aan. Klinkt goed!

  1. Glamview

   Ik vind hem fijn! Smaakt ook echt goed 🙂

 9. Aurelie

  Ik heb nog nooit een prestatiedrank gebruikt, maar deze ziet er lekker uit!

 10. HosteSarah

  Nog nooit van gehoord. Ik vind het ook best iets speciaal precies. De smaak klinkt alvast wel lekker dus misschien iets om wel eens uit te proberen…

 11. Dascha

  Ik ben er wel benieuwd naar geworden!

  xoxo
  Dascha

Leave a Reply