Sieraden kan ik geen genoeg van krijgen. Deze statement ketting met witte parels en bloemen kon ik dan ook niet laten liggen. Met een opvallende statement ketting maak je een basic outfit direct geweldig! De Happiness Boutique Statement ketting Be Elegant pearl bevat verschillende tinten en heeft iets weg van een vintage look. Maak kennis met Happiness Boutique en de mooie statement ketting die ik bestelde.

Happiness Boutique Statement ketting

De webshop Happiness Boutique heeft een breed assortiment met diverse sieraden, sjaals en kleding. Van prachtige kettingen, armbanden, oorbellen tot ringen in een simple, of juist een opvallende stijl? De keuze is echt enorm. Het is een internationale webshop, die gevestigd is in Berlijn. De style van Happiness Boutique is tijdloos, modern, met een tintje vintage.

Van sieraden wordt ik heel vrolijk! Als klein meisje was ik al helemaal weg van sieraden die opvallend zijn, het liefst bevat het ook een mooi glimmend steentje. Ik koos dan ook voor een mooie statement ketting die helemaal past bij het herfst seizoen! Namelijk de ‘Be Elegant Pearl Statement Necklace‘.

Statement ketting Happiness Boutique
‘ Our items aim not only to make you looking good, but also make you feel good ‘  – Happiness Boutique ‘.  
Statement ketting Happiness Boutique
Statement ketting Happiness Boutique

Statement ketting

De ketting die ik koos is niet alledaags, maar zeker heel bijzonder door de leuke details. Het bevat een hals snoer van witte parels, en aan de onderkant heeft het verschillende soorten bloemen. Door de kleuren die de bloemen bevatten, past het bij veel herfst outfits. De bloemen hebben een gouden detail, maar ook de kleuren groen, blauw en oker geel komen naar voren. De glimmende diamandjes maken de ketting dan ook helemaal af!
Statement ketting Happiness Boutique

Conclusie

Ik ben dan ook helemaal blij met mijn nieuwe aanwinst. De ketting ziet er prachtig uit! De sluiting van de ketting is dan ook makkelijk te bevestigen. Dit vind ik altijd een voordeel aan een ketting, zo hoef je ook geen hulp te vragen aan een ander persoon. De ketting werd aangeleverd in een mooi wit vierkant doosje, met het logo van Happiness Boutique. In het doosje zat ook een papiertje, met tips voor het onderhouden van de ketting. Zeker handig!

Verkrijgbaarheid

  • De ketting kost €34,90, en is te koop op de webshop van Happiness Boutique. 
Welke sieraden draag jij het liefst?
Dit artikel bevat gekregen producten

21 Reacties

  1. Wat staat ie je goed! Ik ben niet zo'n liefhebber van statement necklaces, bij mezelf, maar ik vind ze wel heel erg mooi!

    1. Ja! Daar zou hij zeker perfect voor zijn! Ze hebben trouwens nog veel meer leuke in het assortiment voor de feestdagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.