De herfst is dan nu echt begonnen hier in Nederland. Al eerder schrijf ik een post over wat ik zelf nou de voordelen van de herfst vind. De herfst heeft ook zo zijn leuke momenten, al valt de regen vaak wat tegen. Zelf houdt ik er van om heerlijke warme truien te dragen in deze dagen, met een kleedje op de bank te zitten en voor de gezellige sfeer een kaarsje aan op tafel. Om toch nog wat meer najaar in huis te halen leek het mij dan ook leuk om een leuke decoratie te maken voor in ons huis. Ik ben daarom gelijk aan de slag gegaan, en het resultaat ben ik dan ook zeker blij mee.

 
Het rieten mandje waar ik alle herfst decoratie in heb gedaan, had ik toevallig nog in de kast staan en kwam daarom mooi van pas voor mijn creatief moment. Bij mijn moeder spotte ik thuis dan ook al een soort gelijk mandje, waar door ik samen met mijn moeder even langs de Action zijn gegaan om decoratie materiaal te halen.
Met een mand vol ben ik dan ook de Action weer uit gelopen. Ze hebben allemaal leuke materialen om zelf leuke creaties mee te maken. Voor de liefhebbers die hier ook intresse hebben, de meeste zakjes met decoratie kosten maar een Euro. Zelf kocht ik één zakje vol met allemaal verschillende materialen als mos, appeltjes, houtjes en schors. Ook kocht ik zelf nog een zakje losse dennen appels om het geheel af te maken. Voor de leuke gezellig sfeer kocht ik ook nog een houdertje om een kaarsje in te laten branden. Deze kost ook 1 Euro. Ik ben dan ook benieuwd wat jullie van het resultaat vinden, en of jullie ook het huis herfst proef hebben gemaakt?

Gerelateerde tags:

10 Reacties

 1. Super leuk dit mandje met decoratie. Ik zal eens kijken of ik ook nog ergens zo'n mandje heb liggen. Ik ben een echte verzamelaar, dus vast wel 😉 Action is leuk he! Ik kom er ook bijna elke week om te snuffelen 🙂

  1. De action heeft inderdaad altijd leuke dingen, vaak koop je er dan ook al meer dan je nodig hebt op z'n moment haha.

 2. Leuke items om de herfst mee in huis te halen. Gelukkig heeft de Action daar veel decoratie voor 🙂 XO

 3. Oh tof zeg, ik wist niet dat Action zulke leuke spullies verkocht in het teken van herfst en zo goedkoop ook zeg! Mooie foto's! (:

 4. Het is een super leuke mandje! Echt een herfstmand! Herfst is een heel leuk periode om te decoreren, zelf ben ik daar al twee weken geleden aan de slag met het decoreren van mijn huis. Kleine pompoentjes, kastanjes, dennenappelen, noten… dat zijn heel leuke herfst items en je kan ze zelf gaan rapen of voor bijna niets kopen.
  groetjes,
  (Als je curieus bent hoe ik mijn huis het kunnen decoreren dan nodig ik je zeker uit om eens een kijkje te nemen op mijn blog 🙂 )
  http://www.homemade-stories.blogspot.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *