Het jaar 2020 heeft mij gemengde gevoelens gebracht. Zo begon het jaar al snel met de uitbraak van Corona virus, het virus dat in de gehele wereld in het teken stond, zo ook in Nederland. Laten wij hopen dat het jaar 2021 beter gaat verlopen, met gezondheid, liefde, geluk en dat wij ons normale ritme op kunnen pakken. 2020 was voor mij het jaar dat ik volop heb geleerd, mezelf verbeterend en geleerd anders naar dingen te kijken door de therapie die ik kreeg. Zo zijn er meer hoogtepunten waar ik positief op terug kijken en graag met jullie wil delen. Want ieder lichtpuntje is er één, goed om te onthouden!

Mijn hoogtepunten van 2020

In Januari gingen wij met zijn drieën een midweek naar Roompot in Weerterbergen. Wij zijn er heerlijk tot rust gekomen en zijn o.a. naar de kinderboerderij geweest en uit eten bij Bregje.
Julius ging voor het eerst naar de kapper. Hij vond het niet eens zo erg dat de schaar door het haar ging, vooral het geluid van de tondeuse was interessant. Een fris nieuw kapsel als resultaat.
De eerste verjaardag van onze zoon Julius. Mijn man had speciaal voor hem een Cars taart besteld bij de Albert Heijn. Met een handje vol mensen hebben wij het gebak heerlijk opgegeten. Hij kreeg van ons zijn aller eerste echte schoenen van Adidas.
Een jaar met veel leuke samenwerkingen & campagnes met meerdere merken en bedrijven. Dit waardeer ik ontzettend en hoop het jaar 2021 weer nieuwe mooie stappen te mogen maken met mijn blog en Instagram.
Ging ik samen met mijn man en onze hond een stuk fietsen.
Picknicken in het Noorderplantsoen in Groningen.
Ik ben dankbaar voor alle leuke momenten met mijn vrienden en familie.
Ik mocht voor het eerst kennis maken met een maaltijdbox van HelloFresh. Een leuke manier om nieuwe recepten te leren kennen en heerlijk vers te koken. Wij hebben drie maaltijden besteld voor twee personen. Het was een echte succes.
Genieten van de zon op onze balkon. Julius vond het dan ook geweldig om met zijn watertafel buiten te spelen.
Ging ik na jaren weer skeeleren in onze wijk. Het was echt wennen om weer op skeelers te staan en merkte al snel op dat ik vermoeide benen kreeg.
Voor de eerste keer fietsen samen met mijn man en Julius voor op mijn fiets. Een bijzonder moment vond ik het zeker. Hij genoot er zo van om alle kanten op te kunnen kijken.
Genoten wij van een heerlijke barbecue bij mijn ouders in de tuin. Natuurlijk op een veilige afstand en ze hebben een mooie grote tuin.
Ik verfde na jaren mijn haren in een kastanje rode kleur. Een spontane actie samen met mijn schoonmoeder, maar wat stond het prachtig! Uiteindelijk ben ik halverwege het jaar toch weer voor blonde highlights gegaan. Eens een blondje, altijd een blondje!?
In de avond heerlijk wandelen met zijn drieën.
Was ik dit jaar alweer 8 jaar lang aan het bloggen op www.glamview.nl
Wij zijn in September een midweek op vakantie geweest naar de Ardennen in België. Op het moment dat wij er waren was er code geel en was het toegestaan om te reizen. Op de camping hebben wij geslapen in een safari tent. Echt een leuke ervaring, vooral het koken in de buitenkeuken. De beek langs de camping gaf een rustgevende sfeer. Ik kwam dan ook heerlijk tot rust deze week.
Met ups en downs ben ik door het jaar heen op mentale en lichamelijke punten gegroeid door therapie. Ik ben ontzettend dankbaar dat deze therapie en medicatie goed zijn werk doen, ook al ben ik er nog lang niet.
Kwam ik er eindelijk achter dat ik glutenvrij en lactosevrij moest gaan eten om mijn pds klachten te verminderen.
Op een dag begon onze zoon het lopen onder de knie te krijgen, met vallen en opstaan heeft hij uiteindelijk een hele dag geprobeerd te gaan lopen achter zijn loopkar. De volgende dag liep hij opeens zonder kar door het huis heen.
Papa en mama momentjes, zoals samen lunchen, fietsen en wandelen.
Wij hebben een kleine caravan overgekocht om in de toekomst mee op vakantie te gaan. Hopelijk mag het moment snel weer aanbreken om te genieten van een welverdiende vakantie in het buitenland.
Zijn wij eind December een midweek naar Egmond aan Zee geweest. Heerlijk gewandeld op het strand.
Hebben wij kerst gevierd op verschillende dagen en in een kleine kring. Wat ons goed is bevallen en misschien nog wel gezelliger was dan met een grote groep.
Cadeaus onder de kerstboom
Kreeg ik van mijn lieve man een zwarte Mini. <3

Welke hoogtepunten van het jaar 2020 kijk jij graag op terug?
liefs gea van glamview

2 Reacties

  1. Gefeliciteerd met je 8e blog jaar, wat lang ook al zeg! wij zijn ongeveer gelijk begonnen dacht ik zo, en fietsen met je kindje lijkt mij ook zo'n fijn moment… heerlijk genieten van elkaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *