3x Inspiratie voor de leukste najaar outfits

Vorige week had ik toch stiekem even in mijn gedachte of de herfst misschien al niet begonnen was. De herfst nu al begonnen? Nee, maar toch waren sommige dagen al somber, regenachtig en was het zonnetje verdwenen achter de wolken. De maand Augustus loopt alweer op zijn einde, en dat betekend dan ook dat er een nieuwe maand te wachten staat. In de maand September kunnen er ook zeker nog mooie dagen zijn, maar rond 21 September gaat dan wel officieel het Herfst seizoen beginnen. Zelf vind ik het jaar al snel genoeg gaan, en dat betekend ook dat we eind September onze zomer garderobe kunnen opbergen.


Najaar kleuren

Als een nieuw seizoen start, vind ik het dan ook leuk om de nieuwe herfst kleding te bewonderen van de nieuwe collecties. Als ik aan de herfst denk, dan denk ik aan de kleuren: Rood, donker groen, oker geel, bordeaux, bruin en nude tinten. Ook de kleuren goud, of rosé kleur kunnen hier vaak mooi bij worden gecombineerd.

YourLookForLess

Nu moet ik wel zeggen, dat ik hou van budget shoppen. Leuke kleding en accessoires combineren met duurdere merken is dan ook heel leuk om te doen. Ik bestel regelmatig dan op verschillende leuke webshops. Door het rond kijken op internet kwam ik dan ook een webshop tegen die ik nog niet kende, namelijk YourLookForLess. Zo wist ik ook dat mijn moeder deze webshop ook heel leuk zou vinden mede door de prijzen. Ik kwam zo dan ook op het idee om voor de herfst een leuk artikel te maken voor outfit inspiratie. Ik heb een paar items uitgekozen, die ik zelf zeker nog wel zou willen aanschaffen. Deze heb ik verwerkt in een leuke collage, met items van andere bekende webshops.

Jeans – H&M | Zwart vest – Your Look For Less | Oogschaudw – H&M | Tasje – H&M | Enkel laarsjes – Van Haren | Gouden horloge – Loavies.


Blush en lip palette – H&M | Tas – Loavies | Mantel/Jas – Your Look For Less | Zwarte leren rok – Loavies | Blauwe blouse – Your Look For Less | Ring met ster – ModeMustHaves.

Blauwe gebreide trui – Your Look For Less | Jeans – H&M | Enkel laarsjes – Van Haren | Ring – Loavies | Matte Me lipgloss – Loavies | Bruine shopper – H&M.

Hoe zou jij de outfits combineren?

Ik heb drie leuke outfits samen gesteld. Ik ben dan ook benieuwd of jullie het zouden dragen of juist heel anders zouden combineren. Ik draag het liefst in het najaar warme truien met een jeans, soms afwisselend met een leuke jurk met een panty.

Waar halen jullie inspiratie vandaan voor het herfst seizoen?

18 Reacties

 1. Ik vind de eerste en laatste outfit het leukste. De enkellaarsjes uit outfit 1 zijn zo mooi! Ik kijk niet uit naar de herfst omwille van het slechte weer, maar ik vind wel dat je je dan leuk kan kleden.

 2. Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt al wel weer zin heb om herfst kleren in de te slaan, binnenkort maar eens online shoppen 🙂

 3. Wagt leuk allemaal!
  Ik had toevallig met mijn moeder het er gisteren over, zoveel zin om herfstkleding te kopen!
  Liefs Lonneke

 4. Leuke outfits! Zelf probeer ik nog niet zoveel aan de herfst te denken maar nog helemaal de focus te leggen op zomer voor zolang het nog duurt haha.

  1. Je hebt gelijk! Zo lang het warm is geniet ik nog zeker! Maar ik merk wel ana mezelf dat ik alweer toe ben aan het volgend seizoen.

 5. Wat een leuke outfits heb je bij elkaar gezet, vooral de laatste is helemaal mijn ding! Als de zomer een beetje op zijn einde loopt ben ik inderdaad ook altijd al bezig met het zoeken van herfstkleding.

 6. Leuk om te zien! Niet helemaal mijn style, maar vind de laatste wel heel erg leuk. Ik ga al lekker sparen, heb zin om helemaal los te gaan met het kopen van winter/herfst kleding.

 7. Die laatste outfit vind ik heel leuk! Vooral de tas en schoenen zouden bij mij enorm goed van pas komen. Leuk artikel :)!

 8. Ah de outfits hebben echt zo'n herst sfeertje. Love it! Ik kan persoonlijk niet wachten totdat ik weer met een jasje en enkellaarsjes over straat kan.

 9. Oh die gebreide trui is leuk zeg! Ben meer een zomer mens maar qua kleding vind ik de herfst altijd wel weer leuk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.