Persoonlijk

Instagram Diary – Roze bloemen en nieuwe kleding van Sans-Online

Vandaag heb ik een leuk artikel voor jullie, ik neem jullie graag weer meer in mijn Instagram Diary! Het was dan ook alweer een tijdje geleden dat ik dit artikel heb geplaatst, de laatste was namelijk van November. Het lijkt me dan toch ook wel leuk om deze artikelen toch ook meer te gaan plaatsen op mijn blog, ze worden altijd veel gelezen en bekeken. En sommige van jullie is het misschien wel al op gevallen? Ik heb namelijk een tweede Instagram account er bij aangemaakt voor mijn blog. Mijn andere account is natuurlijk nog steeds te vinden, en zal ook blijven bestaan als mijn persoonlijke account. Op mijn nieuwe account zal ik meer random foto’s plaatsen, en zullen ook meer blog gericht zijn! Deze leuke foto’s van mijn diary kommen dan ook van mijn nieuwe Instagram account GlamviewNL

Mijn nieuwe roze lipstick van het merk Wibo, deze kocht ik in Polen! Echt een fijne lipstick. Review. / In samenwerking met de webshop Sans-Online, heb ik weer prachtige items mogen ontvangen. Onder andere deze look kwam in het artikel aanbod! Deze foto vind ik zelf dan ook erg mooi geworden 🙂 / Ik heb deze mooi oogschaduw palette gewonnen! Ik gebruik hem nu dan ook bijna elke dag. / Heerlijke bosvruchten smoothie / Salade met tonijn en vele groenten als lunch thuis. / Op Valentijnsdag kreeg ik deze prachtige bos met bloemen van mijn aller liefste vriend <3
Van de webshop NewChic uit China, heb ik prachtige items mogen ontvangen waar onder deze toffe drie hoek oorbellen. Er komt zo wie zo nog een shoplog online van mijn ontvangen items, en samengestelde outfits! / Elke morgen probeer ik nu standaard een smoothie te maken, deze was met mango, appel en havermout. / Throwback moment, de mooiste stad tot nu toe waar ik ben geweest. Rome blijft prachtig! / Outfit in samenwerking met Sans-Online / De lente/zomer kriebels beginnen al weer te kommen, ik kocht deze bootschoenen bij de Bristol. / Havermout ontbijt, een blijvende favoriet.

Dit vind je misschien ook leuk...

30 Reacties

 1. Cynthia zegt:

  Mooie diary! De driehoek oorbellen zijn heel tof!

  1. Glamview zegt:

   Bedankt! Ik vind ze zelf ook erg tof

 2. kimmetjekims zegt:

  Wat een mooie foto's gea, de oorbellen vind ik echt gaaf!

  1. Glamview zegt:

   Bedankt Kim 🙂

 3. Carol and Vero zegt:

  Beautiful photos, beautifully toned, I love the pastel colouring. 🙂

  1. Glamview zegt:

   Thanks for the sweet words, love pastel 🙂

 4. Dascha zegt:

  Wat een mooie en vrolijke foto's! Die smoothies zien er lekker uit zeg!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  1. Glamview zegt:

   Bedankt, altijd leuk om te horen 🙂

 5. Amy zegt:

  Mooie foto's maak je 🙂

  1. Glamview zegt:

   Bedankt Amy, fijn om te horen dat je ze leuk vindt 🙂 Dat doet altijd goed natuurlijk

 6. Unknown zegt:

  Wat een mooie heldere foto's! Ik wil graag een keer naar Rome toe, wie weet volgend jaar!

  1. Glamview zegt:

   Bedankt! Rome is zeker een echte aanrader!

 7. Natascha zegt:

  Je maakt hele mooie foto's zeg! Welke camera gebruik je, als ik mag vragen? Liefs, Natascha (@ http://www.fabeaulous.nl)

  1. Glamview zegt:

   Bedankt! Ik gebruik mijn Sony Spiegelreflex 18-55 mm lens, of mijn Iphone 5C.

 8. Rebecca zegt:

  Ik heb erg lang gestaard naar de wibo lipstick. WAUW wat ziet die er mooi uit!
  hele mooie foto's!

  1. Glamview zegt:

   Bedankt! De lipstick is ook erg mooi, de roze kleur draag ik ook echt vaak de laatste tijd.

 9. Unknown zegt:

  Such a cute feed!
  xx Elle

  Check out my blog:
  http://www.cherryblossomstreet.com – Swedish Model and Travel & Lifestyle blogger i Tokyo!
  Instagram: @cherryblossomstreet

  1. Glamview zegt:

   Thanks for the sweet words.

 10. Anoniem zegt:

  wat een super leuke foto's!

  1. Glamview zegt:

   Bedankt!

 11. Rachel Kromdijk zegt:

  ah leuke foto's en die smoothie ziet er goed uit, oeh!

  1. Glamview zegt:

   Bedankt Rachel, ze waren ook echt heerlijk 🙂

 12. Unknown zegt:

  Wat een mooie foto's! <3 Die bootschoenen zijn echt tof! Ik bestelde ze toevallig bij H&M, maar vond ze niet supermooi vanwege de zwarte kleur. Wit is wel lekker voor de lente, ga toch maar bij Bristol kijken dan!

  1. Glamview zegt:

   Bedankt Kim 🙂 Ja de witte zijn inderdaad wat meer voor de lente, toch vind ik zwarte ook wel erg leuk om te hebben voor bij donkere kleuren 🙂

 13. Mira zegt:

  Prachtige foto's zeg, helemaal mijn smaak!

  1. Glamview zegt:

   Bedankt 🙂

 14. Melissa zegt:

  Zo'n fijne oorbellen! Ik ga in september naar Rome en ik kan haast niet wachten. Soms twijfel ik ook om twee verschillende instagram accounts te nemen, maar het lijkt mij niet altijd handig 🙂

  1. Glamview zegt:

   Bedankt! Rome is inderdaad erg mooi! Ik heb zelf inderdaad twee accounts, op de één plaats ik wat meer persoonlijke foto's en de andere Blog gericht. Dat was de keuze waarom ik twee accounts nu heb. Toch geef ik wel toe, dat ik meer online ben op mijn blog account haha 🙂

 15. Valerie zegt:

  Mooie heldere foto's maak je zeg!

  1. Glamview zegt:

   Bedankt 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *