Het is weer tijd voor een persoonlijk artikel op Glamview! Een artikel met een terug kerend rubriek:  Instagram Diary. Hierin deel ik persoonlijke foto’s die afkomstig zijn van mijn Instagram account @Glamview.nl. Een kijk in mijn allerleukste momenten en herinneringen.

Na het sporten maakte ik een selfie! | Wij gingen met het prachtige lente weer wandelen in het bos. Ik maakte een foto van Bob tijdens het lopen. | Twee maand terug heb ik een consult gehad bij een Mesoloog. Uit het consult kwam naar voren dat ik sterk reageer op tarwe, haver, rogge, melk en suiker. Hier voor kreeg ik een lijstje met namen van supplementen mee om te bestellen. Mijn voedingspatroon heb ik goed moeten aanpassen maar het lukt tot nu toe prima! Op de foto daarom een heerlijk ontbijt van soja melk, rijstebloem, lijnzaad, cashewnoten, en blauwe bessen. | In samenwerking met Intersport mocht ik een gehele nieuwe sport outfit uitzoeken! Waar onder deze prachtige tas van Under Armour. | Lunch Quinoa salade, hummus, avocado, komkommer en paprika. | Met de meiden ging ik voor de aller eerste keer paintballen. Wij vonden het allemaal ontzettend spannend en hebben samen genoten van een leuke meiden avond. 

Hoe lief is deze foto? Bob is zo lief aan het slapen. | Van mijn ouders krijg ik een prachtig cadeau op mijn verjaardag. Mijn moeder kocht bij Lucardi een mooie sieraden set voor bij mijn trouwjurk! Ontzettend verrast was ik zeker en vond het een prachtig symbool om te mogen krijgen voor een speciaal moment. | Aardbeien met amandelmelk, lijnzaad, rijstebloem, en chiazaad. | Op mijn bureau staan prachtige gekleurde tulpen.  | Een blije selfie | Op ons tafel staat een lente proef decoratie met mooie bloemen. |
Liefs Gea.

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *