Plog: Minicruise New Castle, Geslachtsbepaling & mijn zwangerschap.

In dit artikel deel ik mijn meest leuke momenten en herinneringen die ik via mijn Instagram account heb gedeeld. Dit keer leuke foto’s van o.a. mijn zwangerschap, de Gender Reveal party en mijn blog bestond alweer 6 jaar!

Eindelijk was het dan zo ver! De 3 daagse minicruise trip van IJmuiden naar New Castle UK. Al een aantal maanden geleden hadden wij deze leuke trip geboekt en wat was het gezellig samen.  Op de boot maakten wij deze selfie. In New Castle hebben wij heerlijk gegeten bij Bella Italia. Dit restaurant zit in een mega grote foodhal. Wij kozen allebei voor een pizza, de mijne was glutenvrij bereid. Ondanks mijn bekkenklachten van de zwangerschap hebben wij een leuke dag gehad. Wij hebben o.a. baby kleren geshopt. Een shoplog hier van komt nog online op mijn blog. Ik bakte voor de mini Gender Reveal party deze heerlijke glutenvrije vanille cake met roze en blauwe muisjes. Voor ons wondertje kochten wij deze Hugo Boss polo en Tommy Hilfiger t-shirt. Ik teste een aantal lipsticks uit voor mijn blog van het Action merk Max&More. Een prachtige dag om aan terug te denken is de dag dat wij de 20 weken echo hadden en de geslachtsbepaling. Tijdens de mini Gender Reveal party die we hebben georganiseerd hebben wij door middel van een ballon het geslacht onthuld. Het is een jongen en alles was gelukkig goed met de kleine.  Selfie. Samen met mijn man en schoonzus ging ik lunchen bij Ikea. Ik koos voor een salade, fruit en een groene thee.
Met deze foto kondigden wij aan, dat ik zwanger ben van ons eerste kindje. Een foto van mijn baby bump toen ik 19 week zwanger was.  De review van de Ralph Moorman favourits Jouwbox kwam online op mijn blog. Deze gezonde snack zat o.a.  in de box en is ontzettend lekker.  Selfie.  Voor ons lieve hondje kochten wij deze honden rugzak bij de Wibra. Ze vindt het zo leuk om met ons op pad te gaan.  Mijn blog bestond 10 Oktober alweer 6 jaar! Hoe lief is deze foto ?! Op controle bij de verloskundige, we waren iets te vroeg dus genoten wij van het prachtige weer bij het water. Baby kleren en een knuffel die wij kregen van Nutricia.
Advertenties

15 Comments

 1. Oh heerlijk zo'n mini cruise, genieten!

  1. Het was zeker genieten ^^

 2. fromcouchgirltofitnessgirl

  4 november 2018 at 10:01

  Leuk zo een mini cruise en gefeliciteerd met jullie jongetje

 3. Wauw al zes jaar bloggen! Knap hoor! En proficiat met jullie zwangerschap!

  1. Ja alweer 6 jaar. De tijd gaat ontzettend snel, maar blijf het leuk vinden om te doen 🙂 Bedankt.

 4. Leuk idee je instagram diary. Heerlijk genieten van elkaar en de cruise. En gefeliciteerd met je zwangerschap, fijn dat alles goed is met de kleine!

  1. Bedankt! Fijn om te horen dat je het een leuk artikel idee vind.

 5. Leuk om je insta dairy te zien! Dat knuffeltje van nutricia zat laatst ook bij ons bij de post! Zo schattig ! Ik ben benieuwd naar je shoplogje hoor. X

  1. Fijn om te lezen dat je dit artikel leuk vindt. Ja zo schattig is het knuffeltje hè, inmiddels hebben we al ontzettend veel Haha. Shoplogje komt binnenkort op mijn blog ❤️

 6. Gefeliciteerd met de zwangerschap

 7. Wat een leuke foto’s ! En gefeliciteerd met je zwangerschap !

 8. Van harte proficiat met je zwangerschap!!!!

 9. Evelien - www.ohmylush.nl

  6 november 2018 at 13:57

  Gefeliciteerd met de zwangerschap ♥ Leuk, een jongen!

 10. Wat een leuke foto´s allemaal en gefeliciteerd met je zwangerschap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *