Instagram Diary Glamview

Het is tijd voor een persoonlijk artikel! Namelijk het terug kerend rubriek ‘Instagram Diary’. In dit artikel deel ik mijn leuke momenten en herinneringen die ik heb geplaatst op mijn Instagram account.  In deze diary kunnen jullie kennis maken met onze lieve zoon Julius! Op 6 maart 2019 is hij geboren in het ziekenhuis. Ook heb ik een aantal prachtige sieraden gekregen met de naam van onze zoon er ingegraveerd. Benieuwd naar de nieuwste Instagram Diary?

Instagram Diary Glamview
De eerste glimlach van Julius naar mama. Ik kan wel smelten van z’n lief gezichtje. | Julius zijn favoriete bezigheid is momenteel het spelen in de box. | Omdat ik veel bloed ben verloren heb ik op aanraden van de verloskundige groene smoothies gemaakt, heb ik veel salades gegeten en heb ik elke dag een heerlijke proteïne shake gemaakt van Herbalife om extra vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Helaas heeft het nog niet genoeg geholpen. Ik heb nu van de huisarts ijzertabletten gekregen omdat mijn lichaam nog niet goed hersteld. Het heeft even tijd nodig, maar dat is ook zeker logisch. | Wandelen met mijn gezin tijdens het warme weer. In Groningen zijn een aantal prachtige plekken te vinden langs het water. | Van mijn ouders kreeg ik op mijn verjaardag een zilveren armband met een bedeltje. Op het bedeltje staat een gezichtje met achterop de naam Julius. Ik vind het zo lief dat mijn moeder speciaal deze heeft laten maken voor mij. | Wat wordt jij al groot! Hier is hij precies een maand oud. | Een selfie kan ook zeker niet ontbreken. Ik liet mijn wenkbrauwen verven bij mijn schoonzusje, zo blij met het resultaat! | Genieten van het zonnetje. | Van Kayasieraden mocht ik een naamketting uitzoeken, het werd een gouden ketting met de gehele naam en geboortedatum van Julius er in gegraveerd. Het artikel over deze ketting is al online gekomen.  

9 Reacties

  1. Lieve Juul �� echt leuke foto's Gea. Jammer dat we laatst geen foto met de baby's hebben gemaakt.. volgende keer wel even doen.

  2. Ai bloedarmoede blijft vervelend. Bij mij was die ook veel te laag en wilde die niet omhoog gaan. Toen moest ik een dag met mijn zoontje terug na het ziekenhuis waar ik bloed kreeg. En opeens kon ik weer op me benen staan zonder duizelig te worden.

  3. Die ketting is echt een heel mooi sieraad! Mooi zo'n blijvende aandenken aan je zoon en ja, die glimlach is inderdaad een cadeautje op zich!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.