Wauw! Ik kan dan wel weer zeggen, dat ik super blij ben dat wij in Nederland nog mogen genieten van een prachtige na zomer. Het weer vandaag is dan ook weer heerlijk. Zo net dan ook fijn wezen wandelen met de hond in het zonnetje. Maar natuurlijk gaat het bloggen ook door, vandaag plaatste ik namelijk ook weer een nieuwe video op mijn YouTube kanaal. Het is alweer een tijdje terug dat ik een oproep deed via Instagram, voor een Instagram Q&A video. Ik kreeg van jullie dan ook een paar leuke vragen, over het bloggen, YouTube, maar ook een paar leuke op persoonlijk gebied. In deze video zal ik de vragen dan beantwoorden!

Hebben jullie nog andere vragen voor mij? of misschien een leuk idee voor een nieuwe video. Laat het gerust aan mij weten via mijn blog, YouTube of via Social media kanalen. Liefs Gea.

4 Reacties

  1. Leuk gedaan zo! Mag ik vragen met welk programma je je filmpjes 'bewerkt'? Ik wil nog graag een video maken van ons roadtrip door Zweden maar heb geen idee van hoe en wat.

    1. Bedankt Wanda! Ik bewerk mijn filmpjes op dit moment met Imovie, deze is voor de Mac verkrijgbaar en opzich ook makkelijk met editen. Hier voor gebruikte ik veel het progamma wondershare, deze heb ik op mijn eigen laptop staan en is ook zeker een prima progamma, en ook niet moeilijk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *