Kneipp Mini Foot Spa 2in1

Het is tijd om goed voor jezelf te zorgen, je gedachten even los te laten en genieten van een verwen moment! Dit kun je doen door middel van een thuis spa. Tijdens de zomerse dagen draag ik veel open schonen waardoor mijn voeten extra verzorging nodig hebben. Met de Kneipp Mini-Foot-Spa 2in1, bied jij je voeten de verzorging die te nodig hebben. Het product bestaat uit badparels en een voetcreme.

Kneipp Mini-Foot-Spa 2 in 1.

Als moeder kom ik nauwelijks toe aan een ultiem me-time moment, tijd om eens aandacht aan mezelf te besteden! Ik wil graag mijn voeten verzorgen en na afloop een mooie nagellak op mijn teen nagels aan brengen. Ik heb een grote voetenbad gevuld met de badparels, de geur van de Hibisicus-en-vijgenextract bied een fijne geur beleving. Het ruikt heerlijk, ik houd van zoete fruitige geuren, bovendien bied het een herstellende werking dankzij de natuurlijke antibacteriële eigenschappen. Het voetenbad bevat een hoog gehalte aan puur en zuiverend thermaal bronzout. 

Kneipp Foot Spa
Na het voetenbad met de badparels, merk ik dat mijn huid goed is gereinigd, verzorgd en mijn eelt op de hak zacht aan voelt. Nu heb ik niet mega veel eelt, maar ik merk dat het wel belangrijk is om het goed te verzorgen. Het voelt niet fijn als de huid, ruw en droog aanvoelt. Na afloop heb ik de voetcreme aangebracht voor extra hydratatie en verzorging. Er zit o.a. sheabutter in die ook vitamine E bevat. 
Tijd om mijn nagels een mooi kleurtje te geven, en na te genieten van mijn me-time moment! 

De Kneipp Mini-Foot-Spa 2in1 Foot Bath Salt en Foot Cream is verkrijgbaar via
www.kneipp.nl en bij diverse drogisten. De adviesprijs is €2,99 per stuk.

Plan jij wel eens een me-time moment in voor jezelf?

Liefs Gea

3 Reacties

  1. oh wat heerlijk, ik verzorg mijn voeten eigenlijk te weinig, ik moet er veel meer geduld aan besteden, een crème of even lekker glad maken, nageltjes verzorgen etc.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *