Kookboek Gezond bakken van de Action

Al een aantal jaren ben ik zelf dan al volop bezig met een gezond eet en leefwijze, zo vind ik het dan ook altijd leuk om nieuwe inspiratie op te doen via blogs, het internet en kookboeken. Bij de Action kwam ik dan ook een kookboek tegen waar ik benieuwd naar was, en wou natuurlijk gelijk even tussen de bladzijden kijken wat voor recepten en tips er in stonden. Echter heb ik wel al veel kookboeken thuis staan in mijn keuken, toch had ik nog niet een gezond bak kookboek die handig was voor verjaardagen bijvoorbeeld. Dit kookboek was dan ook zo budget, dat ik zeker niet twijfelde om het in mijn winkelmandje te leggen. Voor mijn eigen gezondheid, ben ik ook altijd volop aan het kijken wat nu ideaal is om te maken bij mijn eet patroon (dieet).

Gezond bakken

Het fijne aan dit boek, is dat er verschillende recepten in staan voor heerlijke baksels. Het boek is dan ook gemaakt om gezond te gaan bakken. Zo zijn de recepten vervangen door verantwoorde ingrediënten, en bevatten deze recepten geen suiker, gluten of room. Voor mij, en natuurlijk voor veel andere mensen ideaal om een boek als deze in huis te hebben. Ook staan er naast recepten, ook tips in voor een creatieve, gezonde verjaardag.

Kookboek Gezond bakken van de Action
Kookboek Gezond bakken van de Action

Vormgeving 

Het boek bevat prachtige kleurrijke en duidelijke foto’s van de baksels. De recepten hebben een duidelijke en makkelijk uitleg. Er zijn niet veel ingrediënten nodig voor een recept. Zelf vind ik dit een pluspunt, anders skip ik al snel een recept. 

Heerlijke recepten!

Zo staan er recepten in voor spelt en meergranen brood, meergranenmuffins, bananenbrood, verschillende raw taarten, etc. Zelf heb ik ook al een recept gemaakt, namelijk de bananenmuffins. De muffins waren dan ook heerlijk! De smaak van de banaan, in combinatie met de rozijnen was zeker lekker. Deze muffins ga ik zeker nog eens weer maken, en heel misschien deel ik het recept dan ook op mijn blog.
Het gezond bakken kookboek is verkrijgbaar bij de Action. Deze kookboek kost €1,99, een fijn budget kookboek dus!
Waar halen jullie inspiratie vandaan voor een gezond en verantwoord recept?


Liefs Gea

10 Reacties

  1. Wat een fijn prijsje! Vind ik altijd met de Action, zo leuk om daar een kar vol te laden. De recepten die je laat zien lijken me al heerlijk!

    1. Klopt! Bij de action kom ik vaak ook met veel meer thuis dan de bedoeling was. Maar ze hebben altijd zo leuk spul, en de prijzen 🙂 je weet het wel dan.

  2. Ah dat ziet er heel lekker uit! Ik haal mijn inspiratie voor recepten echt overal en nergens vandaan. Zoals Rens Kroes of Chicks love Food. Soms probeer ik zelf dingen uit, of pas ik bestaande recepten aan 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *