Verzorgende lippen zijn een must, met name in het najaar. Ik heb voornamelijk last van droge lippen en soms zelfs losse velletjes. De nieuwe Labello Crayon Lipstick biedt de verzorging die je lippen nodig heeft. Daarnaast worden je lippen voorzien van een mooie kleur. Dit alles in 1 product, normale lipstick is daarom niet meer nodig! Hierbij de review van deze beauty.

Labello Crayon Lipstick Rosy Nude

Labello Rosy Nude

Labello biedt de verzorging die ze altijd bieden. Nu met een mooie toevoeging van een kleur op de lippen. Rosy Nude heeft een hydraterende en verzorgende werking met een mooie tint. De Labello is makkelijk aan te brengen en kan met meerdere lagen opgebouwd worden tot een mooie volle kleur. Deze gekleurde lippenbalsem gemaakt van natuurlijke oliën en huidvriendelijk.

Labello Crayon Lipstick Rosy Nude

Het voorziet je lippen direct van een goede kleurdekking. De verzorgende formule trekt direct in je lippen en houdt ze lang gehydrateerd. Breng opnieuw aan om de prachtige kleur de hele dag te laten zien. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar van de Labello Crayon Lipstick.

Labello Crayon Lipstick Rosy Nude
Rosy Nude heeft een hydraterende en verzorgende werking met een mooie toevoeging van een kleur op de lippen. De Labello Crayon Lipstick is makkelijk aan te brengen en kan in meerdere lagen opgebouwd worden tot een mooie volle kleur.

Labello Crayon Lipstick Rosy Nude

Conclusie

De Labello Crayon Lipstick Rosy Nude heeft een goede hydraterende werking en verzorgd mijn lippen goed. Op het moment zijn mijn lippen droog en kunnen er velletjes ontstaan. De Labello Crayon lipstick smeert makkelijk en fijn uit. Het voelt heerlijk zacht aan, met een mooie nude tint op de lippen.

De dekking is prima, goed op te bouwen in lagen en zeer draagbaar. Ik vind het goed bedacht om een lippenbalsem en lipstick in een te creëren. Precies wat ik nodig heb in de koude dagen. Naast Rosy Nude heeft Labello meer kleuren in het assortiment.  

  • De Labello Crayon Lipstick is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €6,99.
Welke verzorgingsproducten gebruik jij graag in het najaar?
 
liefs gea glamview
Advertenties

2 Replies to “Labello Crayon Lipstick Rosy Nude”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *