Ongeveer 80% van de jongeren heeft te kampen met een min of meer uitgesproken onzuivere huid. Dit komt echter ook voor op elke leeftijd en is dus niet persé gebonden aan slechts een jonge huid van tieners. Ook door het dragen van mondmaskers ontstaat het zogeheten ‘maskne’. Een huid met puistjes of mee-eters kan zorgen voor een flink wat onzekerheid. De Louis Widmer Skin Appereal Starter Kit is een effectieve gezichtsverzorgingslijn, speciaal gemaakt voor iedereen die last heeft van een gemengde of vette huid met onzuiverheden. Ik deel in dit artikel meer over de Louis Widmer Skin Appereal Starter Kit, en mijn bevindingen over de producten.

Het geheim van een zuivere huid: 3 stappen in slechts 1 minuut!

De producten van de Louis Widmer Skin Appeal lijn zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Deze zorgvuldig geselecteerde formules maken korte metten met mee-eters en puistjes, zonder irritatie of een te sterke uitdroging van de huid. De Skin Appeal producten zijn ook volledig vrij van parfum, kleurstoffen of andere irriterende stoffen.

Louis Widmer Skin Appereal Starter Kit

Eenvoudig, snel en effectief

De nieuwe Skin Appeal Starter Kit combineert drie eenvoudige, maar heel effectieve stappen, te weten:

  • Reinigen
  • Zuiveren
  • Verzorgen & Kalmeren

Louis Widmer Skin Appereal Starter Kit 3 producten

Stap 1: Skin Appeal Lipo Sol Mousse voor een grondige reiniging (50 ml)

Het Louis Widmer Skin Appeal-ritueel begint met een grondige reiniging met de Lipo Sol Mousse. De alcoholvrije formule van dit frisse reinigende schuim verwijdert overtollig talg en reinigt de onzuivere huid diepgaand. De samenstelling bevat salicylzuur dat een verhoornde huid weer zacht, dunner en mooi gaaf maakt. Dit alles zonder de pH-waarde en de natuurlijke huidflora te verstoren. De toegevoegde panthenol en allantoïne verzorgen en kalmeren de onrustige huid. Deze mousse reguleert de talgafscheiding, houdt de toename van schadelijke bacteriën onder controle. Voorkomt irritaties en gaat het ontstaan van nieuwe onzuiverheden tegen.

Stap 2: Skin Appeal Lipo Sol Tonic voor een extra zuivere huid (50 ml)

Na het reinigen met de Skin Appeal Lipo Sol Mousse wordt de huid extra gezuiverd met de Skin Appeal Lipo Sol Tonic. Deze verwijdert ook overtollig talg, helpt perfect tegen verstopte poriën en om de vorming van nieuwe onzuiverheden te voorkomen. Het geeft de huid een heel aangenaam verfrist, diepgaand schoon en zuiver gevoel. Deze milde formule bevat ook kalmerende en verzachtende panthenol en allantoïne. De toegevoegde arginine helpt om zichtbare huidbeschadigingen (bijvoorbeeld door het knijpen aan puistjes of mee-eters) sneller te herstellen.

Stap 3: Verzorgen en kalmeren met Skin Appeal Sebo Fluid (10 ml)

Nadat de huid optimaal gereinigd én gezuiverd is, wordt als derde stap van dit effectieve ritueel voor de onzuivere huid de Skin Appeal Sebo Fluid aangebracht. Dit is een talgregulerende en hydraterende fluide (een soort dunne crème) die kan worden gebruikt voor zowel overdag als ‘s nachts. De werkstof Butyl avocadate helpt de talgproductie weer in balans te krijgen. En vermindert ook de jeuk van een onrustige huid. De toegevoegde panthenol en allantoïne zorgen ervoor dat het vocht beter in de huid wordt vastgehouden, verzachten en beschermen de huid tegen irritaties. Een glimmende huid wordt dankzij de Skin Appeal Sebo Fluid mooi gematteerd. Dit komt door de toevoeging van dizetmeelfosfaat en saffloerolie. Deze werkzame stoffen hebben beide een matterende werking. En zorgen er bovendien voor dat de huid aangenaam zacht aanvoelt en een mooie zijdeachtige teint krijgt.

Louis Widmer Skin Appereal Starter Kit hydraterende creme

Louis Widmer Skin Appereal Starter Kit reinigings schuim

Easy Come, Easy Go: weer zelfverzekerd in drie eenvoudige stappen!

Puistjes en mee-eters zijn er vaak opeens. Maar ze kunnen dus ook weer eenvoudig weg met een juiste én vooral doelgerichte aanpak. De nieuwe Skin Appeal Starter Kit van Louis Widmer is uitermate geschikt om kennis te maken met deze effectieve lijn in de strijd tegen puistjes en mee-eters. De drie eenvoudige stappen reguleren de talgproductie en brengen de onzuivere en vette huid in slechts 4 tot 8 weken weer perfect in balans. Dit alles zonder het natuurlijke evenwicht van de huid te verstoren. Het zelfvertrouwen neemt steeds verder toe, omdat de onzuivere huid er gaandeweg het gebruik weer gaaf, fris en gezond uitziet.

  • Advies verkoopprijzen : Louis Widmer Skin Appeal Starter Kit € 9,50

 

Het artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

8 Replies to “Louis Widmer Skin Appereal Starter Kit”

  1. Heeft niet iedereen in meer of mindere mate een “onzuivere” hui? Dat was het eerste wat ik me afvroeg.
    In ieder geval, fijn dat het je bevalt en je zelfvertrouwen er mee toeneemt. Dat is een mooi gevolg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *