Hoera! Vandaag ben ik jarig. Ik ben 23 jaar oud geworden. Vandaag ga ik samen met mijn familie, neven en nichten en mijn lieve vriend mijn verjaardag vieren. Over een paar weken ga ik het samen vieren met vriendinnen. Het beloofd een fijn verjaardag geworden.

Mijn eigen domein naam

En ja hoor het is nu echt een feit! Ik heb al een tijdje zitten denken om mijn eigen domein naam te gaan kopen en gisteren is het dan echt waarheid geworden. Ik heb mijn eigen domein naam gekocht! Je kunt mijn blog vanaf nu bezoeken via www.glamview.nl. Als je mij nog via de oude link van blogspot.com bezoekt wordt je automatisch door verwezen naar mijn nieuwe domein naam. Ik vind het zeker erg fijn, omdat het toch wel een stuk professioneler er uit ziet nu. Ook heb ik nu extra veel zin om nog meer te gaan bloggen!

liefs gea van glamview

44 Reacties

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag! Maar ook een klein beetje gefeliciteerd met je eigen domein naam natuurlijk, is altijd een leuke volgende stap! Op nog vele jaren leuke blogposts schrijven dan (: Fijne dag nog!

 2. Gefeliciteerd! Ik zit er ook aan te denken om een eigen domeinnaam te nemen, maar hoe zit dat met al je Bloglovin' volgers? Gaan die dan wel automatisch mee?

 3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag meis, en wat tof dat je nu ook een eigen domeinnaam hebt ๐Ÿ˜€
  liefs x

 4. Dubbel gefeliciteerd! Leuk dat je een eigen domeinnaam hebt. En een hele fijne dag nog vandaag!

 5. Gefeliciteerd! Ik ben wat later maar goed, alsnog gelukkige verjaardag!
  Ik zal vandaag je dag ook weer helemaal top maken door je te volgen. Dan heb je 100 volgers! <3

 6. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag EN je 100 volgers, woeheeeee. Ik schaam me diep, want ik volgde je nog niet eens… Nu wel <3 Je hebt echt een prachtige blog waar je heel erg trots op mag zijn! geniet van je mooie blog <3 Liefs Svenja

  1. Bedankt Svenja! Heel erg fijn om te horen dat je mijn blog leuk vind ๐Ÿ™‚ Doet mij zeker goed om te horen. En ook bedankt voor het volgen! x

 7. nog gefeliciteerd meis ! sorry dat ik te laat ben -,- super dat je nu je eigen domein hebt voelt fijn he ? liefs, en hoop dat je een fijne en leuke dag hebt gehad! liefs x

 8. Hopelijk heb je een leuke verjaardag gehad, nog gefeliciteerd ook al is dat een beetje laat, hihi. Gefeliciteerd met je domeinnaam, geeft altijd een professioneel gevoel om er .nl achter te zetten ๐Ÿ™‚ Je hebt trouwens een hele leuke, vrolijke, lente achtige lay out!
  liefs

 9. Lovely!

  Could you check out my blog and follow it on bloglovin? I will follow you back! ๐Ÿ™‚
  I have at least one new post a day!

  Stay fancy!
  xxx Kelly-Louise

  fancysince1992.blogspot.de

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *