Mijn favoriete gedeelde recepten op Glamview.nl

Al eerder schreef ik verschillende artikelen over gezonde voeding op mijn blog. Zo ook het verhaal waarom ik zelf zo bezig ben met mijn voeding. Nu vragen jullie je vast ook af wat ik bedoel met deze titel. Het leek mij namelijk leuk om een paar oude food artikelen onder het stof vandaan te halen, en weer opnieuw in het ‘zonnetje’ te zetten voor jullie. In dit artikel zal daarom een paar gezonde recepten naar voren kommen, tips om op een budget manier aan producten te kommen etc.

Mijn favoriete gedeelde recepten op Glamview Lijnzaad action

Bio Speltmuesli en lijnzaad van de Action

Ik eet bijna elke dag wel havermout of speltmuesli in de ochtend. In combinatie met havermout pap, of een heerlijke maaltijd shake/smoothie is het ook om een toevoegingen van lijnzaad of chia zaad er bij te doen. Bovendien is het ook nog eens heel gezond om het dagelijks te nemen. Bij de Action verkopen ze dan ook op dit moment, nog steeds fijne gezonde producten. Ook zijn ze Biologisch, en voor een kleine budget prijs kun je ze hier verkrijgen. Het verschil is er zeker als je het hier koopt, aangezien het vaak in de supermarkt of bij de Tuinen veel duurder is. Een fijne tip is het dus zeker als je deze producten gebruikt, of wilt gebruiken.

Mijn favoriete gedeelde recepten op Glamview Havermout met banaan en kaneel

Havermout met banaan en kaneel

Dit recept heb ik al heel vaak gemaakt, toch is het eens wat anders. Vaak hoor je de combinatie van havermout met appel en kaneel, een soort appeltaart effect krijg je dan. Toch vind ik de combinatie met banaan ook heel lekker. Een toevoeging van rozijntjes is ook heerlijk, het recept is dan ook heel makkelijk te maken.

Mijn favoriete gedeelde recepten op Glamview. Heerlijke topping voor het ontbijt bij albert Heijn

Heerlijke topping voor het ontbijt.

In de morgen heb ik ook wel eens trek in een schaaltje met magere yoghurt. In dit ontbijt kun je zoveel toevoegen als je wilt. Zo vind ik het heerlijk om speltmuesli er door heen te doen. Maar een andere tip die ook heel lekker is, zijn de toppingen van de Albert Heijn. De Albert Heijn heeft namelijk een paar verschillende soorten, en het is makkelijk verpakt in een doorzichtige pot. Zelf vind ik van de toppingen, de amandel, abrikoos, met verschillende pitten zeker een aanrader.

Mijn favoriete gedeelde recepten op Glamview

Kookboek – Gezond bakken van de Action.

De Action heeft op dit moment hele leuke kookboeken voor een budget prijsje. Zo kwam ik een tijdje terug dit gezonde bak boek tegen, waarin veel heerlijke recepten staan vermeld. De recepten zijn ook gemaakt zonder suiker, gluten, en room en dus ook nog geschikt voor veel diëten, en past bij een gezond eetpatroon. Een lekkernij, hoort er toch ook eens bij?! Zelf heb ik ook al één recept uit het bak boek gemaakt, en ik vond hem heerlijk.

Heb jij ze allemaal al gelezen en/of bekeken?
Liefs Gea

10 Reacties

  1. Dat kookboek ziet er goed uit! En super dat de recepten zonder suiker, gluten, en room zijn. Ik mag geen room en tegen suiker kan ik ook niet heel goed, dus dat komt goed uit. Ik ga eens kijken als ik weer bij de Action kom. Thanks voor de tip!

  2. Ik wist niet dat de action kookboekjes had! Ik haal de inspiratie vooral uit het Jamie Oliver kookboek al staan er vaak recepten in die best moeilijk zijn.

  3. Ik houd wel van healthy 🙂 Ik zou zo graag uit huis willen om volledig in te kunnen kopen wat IK wil eten, maar dat gaat nu nog even niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *