Mijn momenten van geluk!


Op het moment ben ik dan ook echt blij! Er zijn zoveel leuke dingen op mijn pad gekomen op het moment. Momenten waar ik gelukkig van wordt, en graag naar terug kijk! Iedereen heeft deze leuke momenten, denk maar eens goed na wat jou gelukkig heeft gemaakt deze maand. Hoe leuk is het dan ook om ze op te schrijven, en later terug te lezen. Ik maak zelf dan ook graag lijstjes, en het leek mij daarom een leuk idee om mijn gelukkige momenten in dit artikel te delen. Kijken jullie mee?

✔ Het mooiste moment waar ik echt gelukkig van wordt is, dat wij besloten hebben om te gaan trouwen! Ja het is werkelijkheid geworden, en als klein meisje wou ik altijd al graag in een mooie witte jurk! In Juni 2017 gaan wij trouwen, en de precieze datum is ook al bekend!

✔ Er zullen artikels online komen over het onderwerp: Bruiloft. Ik kreeg de vraag van een mede blogger of ik dit ging doen, en hoe leuk is dit idee! Inmiddels staat er al een artikel online over, tips om je eigen make-up te doen als bruid! Er komt nog meer leuke inspiratie online!

✔ Herbalife is echt mijn alles geworden! Voor een makkelijk en gezond ontbijt, neem ik elke morgen een maaltijdshake shake met Soja proteïne, en de smaak cookies and cream. Met een eigen toevoeging van banaan, havermout, lijnzaad en Herbalife Beta Heart voor het cholesterol behouden of verlagen. Bovendien is het mijn eigen bedrijf geworden!

✔ Er komen weer hele leuke samenwerkingen aan voor mijn blog! Met o.a Thermen Bussloo, Woodwatches, en Smit mode!

✔ Wij zijn volop in de voorbereidingen voor ons bruiloft! Het is echt super om alles te mogen regelen, voorbereiden etc. Het geeft bovendien een fijn gevoel voor ons beiden.

✔ Een weekend weg samen met mijn vriend! Inmiddels ben ik net terug gekomen, en wat was de stad Stockholm prachtig! Echt een aanrader als je eens een bezoek wilt brengen aan Zweden/Stockholm.
Er komt bovendien binnenkort een vlog online van ons weekend weg, en een artikel met leuke foto’s!

✔ Gezond eten doe ik al jaren, en het blijft mij echt goed doen. De laatste tijd maak ik veel recepten uit kookboeken, of ik bedenk ze zelf. Zo kwam ook het recept van tagliatelle, met sojaroomsaus, champignon en zalm tot stand. Dit weekend at ik een pizza met groenten, en kaas. Ik voelde mij met de kaas erop echt zo ongelukkig. Raar, maar waar!

✔ Het herfst seizoen is zo fijn! In de donkere avonden maak je mij blij met: kaarsen, een plaid, een kop groene thee en Netflix!

✔ Ik ben ook weer volop bezig met mijn thuis studie voedingsdeskundige. Ik wil hem dan ook graag afronden, zodat ik binnenkort eens examen kan doen. Soms vind ik het wel lastig met het plannen, om even rustig te gaan leren vanwege mijn werk. Maar ik ben weer volop aan de slag gegaan. Ik heb ik twee dagen, twee hoofdstukken afgerond met een 8,7 en een 9,3! Ik ben dan ook echt blij met het resultaat.

✔ Bloggen, Bloggen en nog eens bloggen! Ja, wil eigenlijk meer artikelen schrijven en video’s maken voor mijn blog! Hopelijk vind ik meer tijd om naast mijn werk, studie en privé hier mee aan de slag te gaan. Op dit moment plaats ik 2x weer week, hopelijk wordt dit binnenkort 3 of meer 🙂

Dit zijn de momenten waar ik op het moment zo gelukkig van wordt! Ben je nieuwsgierig naar meer persoonlijke geluk momenten van mij? Laat het mij dan weten via de reacties, en wie weet komt er binnenkort weer een soort gelijk artikel online op Glamview!

Van welke momenten wordt jij juist gelukkig?


Liefs Gea.

18 Reacties

    1. Bedankt Anne! Wat lief om te horen 🙂 Ik voel mij ook echt blij op het moment, met alles wat op mijn pad mag komen ^^

  1. Bloggen youtube, boyfriend, een prachtige lucht iedere ochtend en avond als ik naar mijn werk en naar huis rij en natuurlijk food <3 haha dat maakt mij gelukkig &&& Netflix inderdaad niet te vergeten

  2. Aah, wat een heerlijk en vrolijk lijstje Gea! Super leuke dingen om op uit te kijken zeg 🙂 Geniet er met volle teugen van! x

  3. Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Ik hou ook zó van het herfstseizoen, heerlijk inderdaad met een dekentje op de bank.

  4. Wow super goed van je studie zeg! Knap gedaan hoor. En met het punt van de herfst ben ik het he-le-maal eens. Heerlijk om kaarsen te branden en allerlei theesmaken te proberen. Leuk dat je zoveel leuke samenwerkingen mag doen trouwens! Dat hoop ik volgend jaar ook te mogen doen, hihi. <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *