Mijn hoogtepunten van het jaar 2019

Het jaar 2019 is snel voorbij gegaan. Als ik terug kijk naar 2019, dan heeft het jaar voor mij zeker niet stil gestaan. Ik heb een kort overzicht gemaakt met de hoogtepunten die ik heb mee gemaakt het afgelopen jaar. Denk aan mijn laatste maanden van de zwangerschap, de geboorte van onze zoon en onze zomervakantie.

De laatste maanden van mijn zwangerschap

Aan het begin van het jaar 2019 gingen de laatste maanden van mijn zwangerschap in. Ik werd verrast door familie en vrienden met een babyshower, met heerlijke hapjes en veel leuke cadeaus voor onze kleine. Samen met mijn schoonzusje hebben wij de meubels van de babykamer in elkaar gezet en een muur wit geverfd. Uiteindelijk kwam ik bij de Action een paar leuke posters tegen waar ik de kamer o.a. heb mee gedecoreerd. Niet te vergeten mocht ik tot rust komen tijdens mijn zwangerschapsverlof.

Een midweek naar Renesse in Zeeland

In de laatste maanden van mijn zwangerschap hebben wij genoten van een midweek Renesse in de provincie Zeeland. Samen met mijn man hadden wij een huisje geboekt op een Roompot park. Het mooie aan deze plek is dat het dicht bij de kust ligt, een frisse neus halen op het strand hebben wij daarom vaak gedaan. Na afloop een warme muntthee in een restaurant. Wij waren allebei nog niet eerder in de provincie Zeeland geweest, aangezien wij uit het noorden van Nederland komen ligt het voor ons ook niet naast de deur. Na afloop van onze mini vakantie zijn wij spontaan op bezoek geweest bij Kirsten, een lieve meid die ik ken via het bloggen. Op het moment waren wij samen zwanger en hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet. Inmiddels hebben wij dagelijks contact via Whatsapp en hebben wij al vaak samen afgesproken.

De geboorte van onze zoon

Een van de allermooiste hoogtepunten van het jaar 2019, is de geboorte van onze lieve zoon Julius. Mijn weeën begonnen s’nachts, ik kon daar door niet goed meer in slaap komen. Uiteindelijk belde ik rond 6:00 mijn verloskundige dat de bevalling was begonnen. Rond 13:00 mocht ik naar het ziekenhuis omdat de ontsluiting op 5cm ontsluiting zat. Ik ben naar het ziekenhuis gegaan omdat mijn grote wens was, om in bad te bevallen. Uiteindelijk is onze zoon om 18:04 geboren. Het mooiste moment van ons leven, om eindelijk ons kind na al die maanden in de armen te nemen. Ik hou van jou!

   

 

Het ontwerpen van het geboortekaartje

Een leuke bezigheid was het ontwerpen van het geboortekaartje van onze zoon. Mijn man en ik hebben een aantal uren zitten puzzelen. Wat wilden wij op de voorkant, de binnenkant en welke tekst wilden wij gebruiken? Het uiteindelijke resultaat is prachtig geworden! Op de voorkant staat een olifant met de eerste naam van onze zoon. Aan de binnenkant een leuke tekst, met de volledige naam en de geboorte gegevens.

De bruiloft van vrienden

Goede vrienden van ons gingen trouwen, mijn man mocht zelfs getuige zijn van de bruidegom. Een hele leuke dag die wij samen met hen mochten mee maken. De trouwerij was op een prachtige locatie van een groot landgoed. De plechtigheid bevond zich midden in het bos waar het prachtig was versierd. De avond hebben wij afgesloten door samen met meerdere vrienden en het bruidspaar te overnachten in een hotel in de buurt. De volgende dag hebben wij samen met alle mensen ontbeten. Ontzettend bijzonder, maar oh zo leuk!

Op vakantie naar Spanje als gezin

Het heeft even geduurd voordat onze zomervakantie begon, dat was namelijk in Oktober. Voor het eerst zijn wij op vakantie geweest als gezin. Wij hebben drie dagen gereden in de auto tot wij aan kwamen bij ons vakantiebestemming in het plaatsje Roses in Spanje. Dit keer gingen wij niet kamperen, maar hebben wij een chalet geboekt voor drie personen. De camping was niet heel groot, maar zat helemaal vol geboekt. Wij hebben veel ondernomen, zoals zwemmen, wandelen (over het strand), dorpjes bezoeken, winkelen en vooral lekker genieten van de rust.   

Kerstdagen

Wij hebben kerstavond en de eerste kerstdag bij mijn ouders thuis gevierd. Mijn vader is de 24e jarig en kreeg bezoek van zijn broers met het gezin. Met taart en veel lekkere hapjes hebben wij kerstavond gevierd. Op 1e kerstdag hebben wij met familie heerlijk gegourmet. Op 2e kerstdag heb ik zelf een kerstdiner gemaakt met stoofpeertjes, aardappelbolletjes en hele kip met veel kruiden. Als toetje aten wij chocolade lava cake. Mijn schoonzus kwam eten, het was ontzettend gezellig met zijn vieren.

 

Welk hoogtepunt van 2019 sta jij graag bij stil?
 
Liefs Gea

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.