Mijn week in foto's 1 PR pakket smootmonkey, werken aan blog en make-up look

Hallo lieve lezer! Het leek mij leuk om een ” Mijn week in foto’s ” met jullie te delen. Afgelopen week ben ik vooral bezig geweest met het aanpassen van mijn website. Denk aan een geheel nieuw uiterlijk en in de onderwerpen lifestyle, fashion en beauty, komen in de toekomst een vleugje “vegan”. Ik heb er helemaal zin in! Daarnaast stond mijn week in het teken van artikelen schrijven, mijn eerste pr pakket kwam binnen en heb ik mijn booster prik gehaald! Lees en kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Mijn week in foto's 1 Floral romance eyeshaduw palette max&more testen

Onder de kerstboom kreeg ik dit prachtige, budget vriendelijke Floral Romance eyeshadow palette by Max&More. Een palette vol met romantische kleuren, met voor namelijk roze, paarse en bruine tinten. Precies de kleuren die bij mij passen. De review van het Floral Romance Eyeshadow palette by Max&More is afgelopen week online gekomen op Glamview.

Mijn week in foto's 1 Booster corona gehaald
Al eerder heb ik mij laten vaccineren tegen het Corona virus (Covid19). Nu was het tijd om mijn booster prik op te halen en kreeg Pfizer.

Mijn week in foto's 1 vis spel spelen met zoontje

Met mijn zoontje ging ik dit vis spelletje spelen. Een spel waar ik als klein meisje ook mee heb gespeeld, waar inmiddels al een aantal vissen een staart missen. Hmm, het blijft een leuke bezigheid.

Mijn week in foto's 1 groene smoothie shot in flesje
Bij de Lidl kocht ik deze groene smoothie shot en wat was deze heerlijk. Het heeft de scherpe smaak van gember, zachte smaak van komkommer en een klein tintje munt.

Mijn week in foto's 1 werken aan blog met hond en kop thee in de hand

Deze week ging ik aan de slag met het aanpassen van mijn website. Ik kocht een wordpress thema op Etsy en heb besloten om mij meer te richten op de onderwerpen lifestyle, fashion, beauty en persoonlijk, met een vleugje “vegan”.

Mijn week in foto's 1 verse glutenvrije pasta met tomaten saus
Een gerecht wat wij hebben gegeten is deze heerlijke verse pasta, met tomaten saus en veel groente.

Mijn week in foto's 1 glutenvrij en lactosevrije roze velvet cake bakken
In de avond ben ik spontaan een pink velvet cake gaan bakken van het merk Tasty Me. Het is en gluten en lactosevrije cakemix, die uit eindelijk een felroze kleur kreeg en een zoete smaak. Wij vonden hem ontzettend zoet, maar wel lekker voor bij een kop thee.

Mijn week in foto's 1 smooth monkey pr pakket

Mijn eerste pr pakket van 2022 is een feit! Ik kreeg van het merk Smooth Monkey drie verschillende smoothies om uit te proberen. Een review van deze smoothies vind je binnenkort op mijn website en social media.

Mijn week in foto's 1 make-up look gemaakt met de floral romance eyeschaduw palette van max&more

Het Floral Romance Eyeshadow palette by Max&More bevat prachtige roze kleuren, waarmee ik deze ooglook heb gemaakt. Ik ben er ontzettend blij met deze budget topper!

Mijn week in foto's 1 wandelen met zoon in buggy
Ik ging een stuk wandelen samen met mijn zoontje in de buggy. Samen hebben wij een frisse neus gehaald en genoten van de eendjes in het meertje nabij ons huis.

Hoe zag jouw week eruit?
liefs gea van glamview

Advertenties

20 Replies to “Mijn week in foto’s 1. ♡ Booster prik halen en eerste pr pakket 2022”

 1. Ah leuk zeg dat visjesspel, die ken ik ook nog van vroeger inderdaad. Mooi ook die palette, al is het voor mij te zoet qua kleuren.

 2. Altijd erg leuk om een kijkje in andermans leven te krijgen op deze manier! Mijn week bestond voornamelijk uit hoofdpijn en de kerstspullen weghalen.

 3. Wat een lekkere smoothies verpakt in een groot pak, heerlijk, nu is het niet op na twee slokken.

 4. Oeh leuk dat je eerste PR pakket binnen is. Dat er nog maar veel mogen komen 🙂
  Mijn week was rustig maar toch heb ik bergen werk kunnen verzetten. Terwijl half NL vakantie had was het voor mij dus redelijk rustig op kantoor.

  1. Wat fijn om te horen. Er komen meer week dagboeken online, dus houd mijn pagina goed in de gaten. Wat betreft de smoothies, deze kun je spoedig verwachten in een review op mijn blog en social media.

  1. De cake was zeker heel zoet, maar wel lekker voor een keertje. De blauwe variant had mijn schoonzus ook geprobeerd, maar die heeft heftige kleurstoffen waar je tong zelf blauw van wordt. Ojeej!

  1. JA! Altijd leuk als het eerste pakket verschijnt he. Ik heb alleen een stijve arm gehad en pijnlijke plek waar de prik is gezet. Ik ben er daarentegen goed vanaf gekomen. Mijn man had alleen spierpijn en hoofdpijn. Dat is ook nog te overzien.

 5. Wat een leuke week heb je gehad. Dat visspel ken ik nog wel van vroeger. Wat leuk dat je al je eerste perspakket hebt mogen ontvangen.

 6. Leuke verzameling zo van je week. Mooie romantische kleuren ja. ik ben zelf meer van de neutrale bruintinten en daar lekker mee opbouwen in diepte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *