Mijn week in foto's # 10. Midweek Roompot in Weerterbergen

In dit artikel neem in jullie mee in mijn week, vol met mooie momenten die ik samen met mijn gezin heb mee gemaakt. In mijn week in foto’s deel ik mijn favoriete foto’s die ik heb gemaakt met mijn Iphone. Wij hebben een midweek genoten op Roompot Weeterbergen. Heerlijk tot rust gekomen met ons gezinnetje en genieten van de omgeving van Limburg. Benieuwd hoe deze week er voor ons uit zag?

Mijn week in foto's # 10. Midweek Roompot in Weerterbergen
Mijn week in foto's # 10. Midweek Roompot in Weerterbergen
Albert Heijn had een tijdje terug een leuke aanbieding om een midweek op een park naar keuze te zitten. Mijn man had daarom een vier persoons huisje geboekt voor een midweek op Roompot Weerterbergen. Het huisje zag er netjes uit en er hing een knusse sfeer. Vooral het fotobehang op de muur in de woonkamer vond ik prachtig. Het huisje heeft twee slaapkamers, woonkamer met keuken, een apart toilet en een douche met wastafel.
Mijn week in foto's # 10. Midweek Roompot in Weerterbergen

Genieten van een boswandeling. Natuurlijk wou mama weer op de foto met de kleine man.

Mijn week in foto's # 10. Midweek Roompot in Weerterbergen
Een leuke herinning aan de eerste keer naar Roompot als gezin, is deze leuke gezinsfoto!
Mijn week in foto's # 10. Midweek Roompot in Weerterbergen
Niets is fijner, dan gezellig bij de openhaard zitten. Thuis hebben wij geen houtkachel, daarom is het ontzettend leuk om er op vakantie wel gebruik van te maken. Wij hebben een aanmaak blok gekocht bij de Action om de haard aan te krijgen. 
Mijn week in foto's # 10. Midweek Roompot in Weerterbergen

Mijn week in foto's # 10. Midweek Roompot in Weerterbergen
De tip om naar Proeflokaal Bregje te gaan. Deze zit alleen niet in het noorden van Nederland. Wij kwamen er achter dat er in Weert een zat en hebben daarom direct gereserveerd. Als voorgerecht ging ik voor carpaccio, Als hoofdgerecht voor gebakken zalm, met sla en frietjes en als dessert heb ik gekozen voor cheescake met kersensaus. Bregje is een echte aanrader om eens te gaan eten!
Mijn week in foto's # 10. Midweek Roompot in Weerterbergen
Heerlijk wandelen over het Roompot park.
Mijn week in foto's # 10. Midweek Roompot in Weerterbergen
De eerste dag van onze vakantie zijn wij voor het eerst met onze zoon naar de kinderboederij geweest. Hij vond vooral de kleine bokjes heel interessant om te zien. Naast de bokjes waren er ook schappen, kippen en alpaca’s. Het enige nadeel van een trip aan de kinderboederij is de vieze banden van de kinderwagen. 
Hopelijk hebben jullie weer genoten van deze leuke foto dagboek. 

Liefs Gea

7 Reacties

  1. Wat een gezellige vakantie! Wij zijn afgelopen zomer ook voor de eerste keer als ons gezinnetje naar Roompot gegaan, maar dan in Zeeland. Super leuk!

    1. Het was zeker een fijne week. Roompot doet het altijd goed inderdaad. Wij gaan vaak elk jaar in Januari wel een midweek er heen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *