Week foto's Glamview
Mijn week in foto’s“. Een artikel boordevol met mooie momenten en tevens herinneringen die ik samen met mijn gezin, familie en/of vrienden heb beleefd. In deze week was mijn moeder jarig en heb ik een heerlijke aardbeien kwarktaart gemaakt, hierna zijn wij met het gezin heerlijk uit eten geweest. Deze week had ook een verrassende wending. Wij hebben het er samen al een tijdje over, maar dat het nu op ons pad kwam was heel bijzonder. Kijk en lees mee door “mijn week in foto’s”.
mijn week gezelschapspel
Een vriendin kwam langs om gezellig bij te kletsen, samen heerlijk lunchen en wij hebben een gezelschapspel gedaan. Het spel Jenga  is zenuwslopend, vol concentratie moet je proberen uit de toren een steentje te verwijderen en boven op de toren te stapelen. Het is echt een gaaf spel en zo spannend. Ik kan helemaal in het spel zitten op z’n moment. 
week in foto's kwarktaart
Mijn moeder was jarig, daarom maakte ik deze heerlijke aardbeien kwarktaart. De kwarktaart is gemaakt met sojakwark en vegan slagroom, want naast dat het blijkt dat ik niet tegen melk kan, kan mijn zoontje het helaas ook niet. 
week in foto's Bumba tent
Voor mijn zoontje kocht ik via marktplaats deze Bumba tent geheel nieuw in doos. Hij is er ontzettend blij mee en zit er vaak in te spelen. 
week in foto's caravan
In het verleden hebben wij eerder een caravan gehad, deze kwam dan ook plotseling op ons pad. Op eerste oog direct verliefd en precies wat wij graag wilden. Het is de bedoeling om volgend jaar met deze caravan op pad te gaan en heerlijk te genieten op een camping met ons gezinnetje. 
week foto's ikea eten
De Ikea in Groningen heeft zijn restaurant weer geopend, wel met Corona maatregelen. Het is heel anders dan normaal en je krijgt een tafel toegewezen met nummer waar je moet gaan zitten. Toch hebben wij heerlijk gesmuld van het maandmenu. Wij gingen niet alleen om het eten naar de Ikea, maar wij hebben een nieuwe mat gekocht voor in de woonkamer. 
week foto's fietsen
Het was prachtig weer om een stuk te gaan fietsen. Een mooi moment om mijn nieuwe jurkje van MAKEFASCHION aan te doen om mooie foto’s te maken.
week foto's makefaschioncom jurkje
Ik kan jullie blij maken met 10% korting op de gehele collectie, met de kortingscode “gea10”. Ze hebben een Instagram pagina en webshop met een prachtige collectie aan mooie kleding, accessoires, schoenen en mooie tassen. 
week foto's hond
Ons hondje ging mee in de auto naar mijn ouders. Ze vind het altijd fijn om op mijn schoot te liggen. 
week foto's otto bestelling
Ik heb een leuke samenwerking opgezet met Otto en mocht een aantal items uitzoeken. Er kwam een hele grote doos vol met kleding en schoenen binnen. Helemaal weer blij met mijn nieuwe items. 
week foto's Primark
Samen met een vriendin ging ik winkelen bij de Primark in Groningen. Ik hebt een aantal t-shirts voor mezelf gekocht, een nieuwe zonnebril, rompers en pyama’s voor mijn zoontje en een t-shirt voor mijn man. Deze koffie mok op de foto heb ik niet gekocht.
week foto's salade
Ik kreeg weer een brief voor mijn jaarlijks bloedonderzoek. Uit eindelijk kwam hier uit dat het cholesterol wel te hoog is, maar elkaar compenseert en daarom goed wordt gekeurd. Het betekend wel dat ik nog beter op mijn voeding moet letten, ook al doe ik dat al best goed. Daarnaast is mijn eetpatroon even helemaal uit balans aangezien ik nu met een dietiste ook bezig ben met mijn darmklachten. Dat betekend Clean eten, Glutenvrij, Lactosevrij en weinig verzadigd vet. Deze salade maakte ik als lunch en het was echt heerlijk!
week foto's Silkskin IPL
Claudia van Beautytag vroeg mij of ik de Silkskin handset om IPL te ontharen wilde testen. De review van deze beauty tool is daarom op haar blog te lezen, maar er komt nog een klein artikel online wat het precies is. Als je nieuwsgierig bent naar mijn ervaring van de Silkskin, dan verwijs ik jou graag naar de blog van Claudia.

Liefs Gea

4 Reacties

    1. Bedankt Rachel! Wij zijn er ook echt blij mee, het is niet de nieuwste maar alles ziet er netjes uit en ideaal om met Zn. drieën te kamperen. nu al zin in volgend jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *