Tijd voor een persoonlijk artikel vol met mooie momenten waar ik in de maand Februari blij van werd! Stil staan bij de mooie momenten, maat dat je positiever en vrolijker door het leven gaat. Ik ben heerlijk uit eten geweest met mijn man, mocht voor het eerst een maaltijdbox uitproberen, Julius kan zelfstandig zitten en ik nam een leuke video op met medeblogger Claudia. 

Samen met mijn man heerlijk uit eten bij de Beren in Groningen Ik ging door mijn kledingkast om oude items eruit te halen  Ik heb kleding en tassen te koop gezet om iemand anders er blij mee te maken  Ik ging alleen winkelen in de Primark en kwam met een volle tas thuis Dankbaar voor leuke samenwerkingen voor mijn blog en Instagram  In alle winkels is Sale, hier moet ik altijd even tussen kijken Ik plan mijn dagen geheel in, om in een goede dagritme te komen
20x waar ik in Februari blij van werd!

 Ik neem dagelijks voor het slapen gaan een kop Physalis Relax&Sleep Bioinfusie om tot rust te komen Julius weegt alweer 9560 gram Samen met Claudia van Beautytag nam ik weer leuke IG TV video’s op voor onze Instagram account Julius kan zelfstandig zitten!  Ik heb mijn eerste ervaring opgedaan met een maaltijdbox  Julius ging uit logeren bij Pake en Beppe Julius begint te staan in de box Prachtige rode tulpen gekregen van mijn schoonmoeder Een nieuw lingeriesetje gekregen van Hunkemoller Het gaat steeds iets beter met mij door de behandeling, ook al ben ik er nog lang niet Series kijken op Videoland Samen met mijn lieve hond onder een fleece deken op de bank Een heerlijk avondje samen met mijn man 

 

Foto afkomstig van Pixabay

2 Reacties

  1. Wat een heerlijk lijstje om te lezen! Ik ben zelf al lang niet meer bij de Primark geweest, misschien wel weer eens leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.