Misschien hebben jullie het vast wel door, gisteren kwam er al een kerst tag online op mijn blog over de kerst interieur in mijn eigen huis. Ja, ik heb zo zin in de feestdagen die voor de deur staan! Ik zit al helemaal in de gezellige kerst sfeer vooral. Vandaag zat ik dan ook met veel plezier rond te surfen op het internet op verschillende webshops, ter inspiratie voor een kerst en oud en nieuw outfit. Ik vond dan ook hele leuke accessoires voor hierbij en deel deze dan ook graag met jullie, ze zijn echt heel leuk.

Al als klein meisje was ik dol op prachtig glimmende sieraden, het liefst zoveel mogelijk diamandjes en glitters. Nu is dit natuurlijk ook heel toepasselijk en mooi voor de feestdagen om items te dragen met diamandjes, glitters en het liefst zo opvallend mogelijk. Dat vind ik tenminste altijd erg leuk om te combineren met een simpele outfit. Op de webshops waar ik vanavond dan ook op keek, zag ik veel leuke accessoires die mij zeker aanspreken. De items kwam ik tegen op de H&m, Loavies en de Wehkamp. Alles op de collage is dan ook in verschillende prijzen, en dus zit er vast een item bij die past bij jouw budget. Ze zijn dan ook uniek op hun eigen manier, en maken een outfit een pracht plaatje. Ik denk dat ik zeker nog een item ga bestellen voor de feestdagen. Heb jij een leuke item gezien? De links staan hier onder vermeld.

Wat voor Accessoires dragen jullie het liefst bij een feestelijke outfit?

19 Reacties

  1. Wat een super leuke items! Ik heb pas geleden een leuke knip gekocht bij de Kruidvat. Echt in feeststijl! Sowieso dat ik deze ga dragen tijdens de feestdagen.

  2. Alles wat goud is.. <3 ik vind dat haar deco dingetje zo leuk! Lijkt me wel leuk om met NYE te dragen. Even op de link klikken:)

  3. Ik ben gek op ringen, en deze ringen zijn ook prachtig! De oorbellen heb ik zelf niet zo veel mee. Verder een prachtig lijstje!

  4. Hele leuke items! Vooral die zwarte tas en die haarband met die roosjes vind ik erg tof. Goud trekt mij niet zo, maar ik denk dat de gouden items het in het zilver ook goed zouden doen.

    1. Zilveren sieraden zijn voor de feestdagen ook zeker heel mooi. Zelf heb ik ook mooie zilver kleuren statement kettingen die ik tijdens deze dagen graag draag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *