De laatste tijd merk ik dat veel kleding wat in mijn kledingkast hangt niet meer goed past. Veel kleding is te groot te worden en zit daarom heel ruim en niet meer netjes. Tijd voor wat nieuws dacht ik! Samen met een vriendin ben ik wezen winkelen in het dorp waar ik vlak bij woon. Er zijn nieuwe winkels bij gekomen waar onder de winkel Costes. Oké ik geef toe, dit kan wel eens één van mijn favoriete winkels worden. Allemaal leuke kleding en accessoires naar mijn smaak. Ook heb ik daarom één leuke aankoop gedaan.


Deze winkel heeft echt prachtige kleding en leuke accessoires, veel met nep bont, en fluffy items. Ik vond dit zo prachtig! De prijzen bij de Costes liggen wel hoger dan dat ik normaal zou uitgeven voor kleding en accesoires maar, de items hebben wel een goede kwaliteit. Daarom heb ik het er zeker wel voor over. Toen ik even door de winkel had gekeken viel mijn oog al gauw op een tafel met leuke jeans met verschillende prints en kleuren. Na verschillende jeans te hebben gepast ben ik uiteindelijk voor een mooie donker blauwe jeans gegaan met een beetje witte wassing en op de knieën is het niet als normaal dat het in één over loopt maar met overloop.

 
De jeans is van stretch materiaal en zit echt heerlijk. Ik denk dat ik zeker mijn broeken hier vaker ga kopen. Deze broek koste €39,95 en is te koop bij Costes. Wat vinden jullie van mijn aakoop?

19 Reacties

  1. Ik heb ook een broek van de costes, opzich wel een fijne broek maar hij was na één keer wassen helemaal verkleurd en de stof voelde veel anders aan. Bij de broeken van de h&m blijft het stofje lekker zacht dus ik ga voortaan voor de h&m broeken haha 🙂

    1. Costes heeft inderdaad nog niet veel vestigingen hier in Nederland. Costes is nu voor het eerst hier geopend in het Noorden in Drachten. Ze hebben trouwens ook een webshop 🙂

  2. Ik kende Costes ook niet, tot de winkel hier (tot mijn verbazing) 3 weken geleden ineens opende (naast The Sting, want daar is het een onderdeel van). Ik heb al wat mooie items gezien.
    Een spijkerbroek voor 40 euro vind ik geen geld! De wassing vind ik ook mooi.

  3. Wat een leuk tasje is dat! Ik ben zelf nog nooit in deze winkel geweest eigenlijk. Leuke blog heb je 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *