Het nieuwe jaar is begonnen, tijd voor goede voornemens zoals gezond eten en sporten. Voor het sporten is het leuk om alvast een nieuwe Esprit sportkleding te kopen, uit de nieuwe  Esprit sport collectie. In dit artikel deel ik een aantal leuke items van Esprit sportkleding tot leuke bijpassende accessoires. Geloof mij, het is de moeite waard!

De juiste motivatie 

Een goed sport voornemen start je met de juiste motivatie. Motivatie is namelijk de sleutel, om het doel te kunnen behalen. Heb je dit echter niet, dan zal het lastig worden om het doel te bereiken. Ben je een beginner met sport? onthoudt goed dat de juiste sport outfit jouw, de door slag kan geven om te starten. Echter wil dit ook goed werken als jij het sporten weer op wilt pakken.

Esprit sportkleding

Het merk Esprit heeft prachtige sportkleding en accessoires in het assortiment. Voor ieder zijn smaak is er dan ook een ruime keuze. Sportkleding met felle kleuren, basic kleuren tot de mooiste printen. Ze kunnen dan ook prima in combinatie worden gedragen. Ik vind zelf de felle kleuren helemaal super, aangezien ze mij een fijn gevoel geven en de juiste sport motivatie.

Outfit inspiratie van Esprit sport

Sporten in de leukste Esprit sportkleding outfits!

Het merk Esprit heeft gedacht aan verschillende sporten. Dit vind ik een enorm voordeel! Kies jij voor een sport in de buitenlucht? Of juist voor een sport binnen. In de sportkleding er een brede keus voor verschillende sporten. Zowel kleding met de keuze in lang, of kort. Voor hardlopen is het ideaal om kleding aan te schaffen met een lange mouw, in combinatie met een lange broek of legging. Het werken met laagjes kleding is voor de warmte ook een goede tip. Kies bijvoorbeeld voor een outfit met een t-shirt, een vest of trui en een lange legging. Voor fitness is de keuze voor een tanktop, een t-shirt in combinatie met een lange for korte legging een goede tip.
 inspiratie sport outfit esprit
Op de webshop kwam ik zelf ook een paar sport items tegen die absoluut tot mijn favoriet behoren. Zo vind ik de sport bh, met sport boxer een leuke set om te dragen onder de sport kleding. In sport ondergoed zitten vaak geen naden verwerkt zodat er geen knelling zal ontstaan tijdens de work-out. Een mooie sport ondergoed set is dan ook een mooie aanwinst vind ik. De oranje sport bh en trui zijn mijn ultieme favoriet. Deze kleur maakt mij, dat ik de motivatie kan vinden om juist te gaan sporten.Daarnaast vind ik de zwarte sport tas in de collage ook een echte must have. De kleur is perfect, aangezien zwart niet gauw vies zal worden, en er zal waarschijnlijk veel in passen om mee te nemen. Denk hierbij aan jouw sportschoenen, een bidon, mp3 etc.


Wat vinden jullie van de Esprit sportkleding?

 

Dit artikel betreft een samenwerking
Advertenties

13 Replies to “Begin je goede voornemens met de nieuwe Esprit sportkleding”

  1. Ieder jaar probeer ik weer om gewoon thuis voor mezelf een goed schema te maken en te sporten, maar toch gaat het vaak na een paar weken weer mis. Misschien is dit een fijne motivatie voor mezelf om er echt mee door te gaan. Wat een mooie items!

  2. Oeh, ik vind die kleurtjes erg mooi zo bij elkaar! 🙂 Ik sport elke vrijdagochtend, haha, heerlijk begin van het weekend! x

  3. Wat een leuke sportkleding! Ik sport nu sinds een paar dagen en dat is nu nog maar 3 X per week maar uiteindelijk wil ik naar 4 a 5 keer per week x

  4. Wat een leuke items zeg, vooral die sporttas! Normaal vind ik die altijd zo lelijk. Ik ga zeker even een kijkje nemen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *