Om deze reden wil jij een dagcrème met SPF gebruiken

Na de donkere maanden zijn we allemaal toe aan een goede portie vitamine D. Zodra de zon tevoorschijn komt, wil je het liefst direct genieten van de zonnestralen. Maar denk je er wel aan je gezicht te beschermen? Hoe lekker die zonnestralen ook zijn voor je geestelijke gesteldheid, ze kunnen veel schade richten aan je huid. NIVEA laat je zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om je huid sunproof te maken. Met een goede dagcrème met SPF ben je namelijk al een heel eind op weg!

Een goed begin met Nivea dagcrème met SPF

Een stralende huid opent deuren en juist daarom is het zo belangrijk om de huid te geven wat het nodig heeft. Omdat je huid iedere dag aan veel verschillende factoren wordt blootgesteld, zoals wind, kou, warmte, zon en stress. Is het extra belangrijk je dag te beginnen met een goede ochtendroutine. De dagcrème die je gebruikt moet de huid voeden, hydrateren en beschermen tegen alle invloeden van buitenaf.

nivea dagcrème met spf in badkamer

Een stapje extra

Omdat ieder huidtype andere aandachtspunten heeft, zijn er veel verschillende soorten dagcrèmes op de markt. Zo kun je een droge of een wat vettige huid hebben. Als je huid al wat ouder is, vraagt dat weer om een specifieke verzorging. Wil je je huid daarnaast goed beschermen, dan is SPF een onmisbaar bestanddeel in je dagcrème.

Met een dagcrème met SPF, is je huid beschermd tegen UVA- en UVB-straling van de zon. En dat is nodig, want de zon schijnt echt niet alleen op een heldere dag. Ondanks de de wolken of een plekje onder de parasol, wordt jouw huid nog steeds blootgesteld aan de gevaarlijke straling.
nivea dagcrème met spf q10 power anti rimpel
Sun Protection Factor

In feite is het niets meer en niets minder dan de bekende ‘factor’ die je opsmeert wanneer je zonnebrandcrème of -olie gebruikt. Hoe hoger de factor, hoe beter én langer je beschermd bent. Dit is belangrijk, want door die fijne maar felle zonnestralen, kan jouw huid niet alleen verbranden, maar droogt ook uit. Je huid kan gaan schilferen, waardoor je poriën verstopt raken en dit kan huidproblemen tot gevolg hebben. Bovendien houd je je huid met de nodige bescherming ook een stuk jonger. Schadelijke uv-stralen zijn namelijk één van de belangrijkste oorzaken van rimpels en ouderdomsvlekken.

→ Lees ook: Nivea Straight Styling producten
→ Lees ook: Nieuwe Nivea Fresh Blends douchegel

Nivea dagcrème met spf

Conclusie

Gebruik je een dagcrème met factor, dan ben je al goed op weg om je huid te beschermen tegen de zon. SPF in dagcrèmes liggen over het algemeen lager en beschermen je huid tegen matig zonlicht, ideaal dus voor iedere dag. Wanneer de zon echt gaat schijnen biedt een dagcrème met SPF niet voldoende bescherming. Gebruik daarom altijd zowel een dagcrème als een zonnebrandcrème voor het gezicht. Zo geniet je van de optimale portie verzorging én bescherming.

Verkrijgbaarheid

NIVEA zet een paar suggesties op een rij. Let that sun shine!

De retailer bepaalt te allen tijde haar eigen prijzen, Beiersdorf geeft slechts een advies

  • 25+: Nivea Q10 Energy (normale huid) SPF 15, 50ml, consumentenadviesprijs €18,49
  • 35+: Nivea Q10 Power (gevoelige huid) SPF 15, 50ml, consumentenadviesprijs €18,49
  • 45+: Nivea Hyaluron CELLular filler (verstevigend) SPF 15, 50ml, consumentenadviesprijs €24,49
  • 55+: Nivea Hyaluron Cellular filler (volume) SPF 15, 50ml, consumentenadviesprijs €25,49
  • 65+: Nivea Hyaluron Cellular (elasticity) SPF 30, 50ml, consumentenadviesprijs €28,49
  • 75+: NIVEA Vital Comfort & Nutrition SPF15, 50ml, consumentenadviesprijs €24,99
  • Pigmentvlekken: NIVEA Cellular Luminous Anti-Spot dagcrème SPF50, 40ml, consumentenadviesprijs €39,99

De Nivea dagcrème met SPF is o.a. verkrijgbaar bij Bol, etos en kruidvat.

Gebruik jij een dagcrème met spf?
Liefs, Gea

Persbericht Nivea

Advertenties

You May Also Like

One Comment

  1. theNextG1rl

    Jaa, meestal wel! Alle extra SPF is mooi meegenomen vind ik!

Leave a Reply