Misschien is deze post wat laat om op mijn blog te posten, kerst is natuurlijk alweer even geleden. Het neemt niet weg dat ik deze leuke outfit nog even met jullie wil delen. Deze outfit droeg ik namelijk op eerste kerst dag 2015. Op eerste kerstdag had ik een vrije dag van mijn werk, samen mijn mijn ouders, mijn vriend, broer en veel andere familie hebben we samen heerlijk chinees gegeten bij mijn ouders thuis. Een gezellig eerste kerst dag was het dan ook zeker. 

Mijn vader was de dag er voor dan ook jarig, en nam een flesje Berenburg voor hem  mee als cadeau. Mijn outfit vind ik voor kerst dan ook altijd erg leuk om uit te zoeken, het is tenslotte wel een feestelijke dag. Ik ging voor een jurkje die ik een paar ‘maanden’ geleden heb gekocht bij de Primark in Brussel. Hier ben ik namelijk samen met mijn vriend nog geweest op citytrip voor een weekend. Het jurkje nam ik mee voor €13, en is natuurlijk erg leuk voor de feestdagen. In combinatie met mijn bruine pistol boots van de Van Haren vond ik de outfit dan ook zeker geslaagd.

Jurk Primark – Panty Action – Lipstick YSL Rose Dahlia – Bril Calvin Klein Jeans.

17 Reacties

  1. Wat een leuk jurkje zeg! Zo te lezen heb jij een fijne kerst gehad. En nog een gelukkig nieuwjaar! Op een stralend, mooi en liefdevol 2016! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *