Outfit | Een zomerse dag in Kroatië

Deze zomer heb ik genoten van een prachtige vakantie in Kroatië. Samen met mijn man heb ik gekampeerd op een grote camping in de plaats Umag, in de regio Istrië. Deze regio ligt boven in Kroatië en ligt dicht tegen de grens van Slovenië. Een land aan de kust met prachtige steen stranden. Op de camping zelf hebben wij dan ook veel tijd door gebracht, o.a. bij het strand, maar ook genoten van de mooie natuur. Een mooie plek was het veld met de olijfbomen die op de foto staan bij dit artikel. Een moment waar ik graag gebruik maakte van het mooie uitzicht om mijn outfit vast te leggen op de foto. De Bordeaux rode jurk kocht ik bij de Primark, een kleding stuk die mijn favoriet was op vakantie. 

Outfit | Een zomerse dag in Kroatië

Outfit | Een zomerse dag in Kroatië

Outfit | Een zomerse dag in Kroatië

Outfit

Bordeaux rode jurk – Primark
Bril – Calvin Klein Jeans
Bruine lederen tas – Primark
Roze slippers – Primark
Ketting – Cadeau gehad
Hebben jullie het land Kroatië al eens bezocht?

11 Reacties

    1. Bedankt Nienke! Als je eens de kans krijgt moet je dat zeker doen. Ik vond vooral de steden, en de natuur zo prachtig 🙂

  1. Super vrouwelijke jurk met een bijzonder mooie kleur, staat je ook goed! Ik ben zelf nog nooit in Kroatië geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.