Outfit: Zwarte maxi dress en bruine details

De afgelopen week hebben wij in Nederland, heerlijk na zomer weer gehad. Hoge temperaturen, en konden we heerlijk genieten van het zonnetje. Toch, had ik Maandag het idee, of het al herfst was. De dag was namelijk zo somber, en heeft het de hele dag geregend. Deze Zaterdag zijn mijn vriend en ik, samen met onze hond naar mijn ouders geweest. Wij hebben fijn met zijn allen in de tuin gezeten, en  we zijn samen nog even weg geweest op de nieuwe brommer van mijn vader.

Outfit | Zwarte maxi dress en bruine details

Chihauhau onze hond

 Zwarte maxi dress en bruine details

Door de landwegen heen reden is dan ook zo mooi, als de zon zo mooi schijnt. Het uitzicht is dan zo prachtig. Voor deze dag ben ik dan ook gegaan voor een simpele, en luchtige outfit. Ik koos voor een lange maxi dress, maar dan dit keer wel in een zwarte kleur. De kleur was dan ook niet heet aan, wat ik dan wel had gedacht.

Outfit Zwarte Maxi Dress

Bril – Calvin klein Jeans 
Zwarte maxi dress – H&M 
Bruine leren Ballerina’s – ? 

Tas – uit Italië.

liefs gea van glamview

Wat dragen jullie het liefst op een warme dag?
Advertenties

You May Also Like

8 Comments

 1. Maaike Sanders

  Awwww wat een schattig hondje! En je jurk is ook echt heel erg mooi <3

  1. Glamview

   Bedankt Maaike.

 2. Dineke

  Leuke outfit! En wat is die hond toch een dotje, haha! 🙂

  1. Glamview

   Bedankt! Lief he 🙂

 3. Elles

  Mooie jurk, perfect voor zulke warme dagen. Wat is je hondje een schatje btw!
  Liefs,
  Elles

  1. Glamview

   Ja ik draag altijd het liefst luchtige kleding tijdens zulke dagen. Bedankt 🙂

 4. Melike

  Super fijne leuke outfit! En wat heb je een lief hondje!

Leave a Reply