De afgelopen week hebben wij in Nederland, heerlijk na zomer weer gehad. Hoge temperaturen, en konden we heerlijk genieten van het zonnetje. Toch, had ik Maandag het idee, of het al herfst was. De dag was namelijk zo somber, en heeft het de hele dag geregend. Deze Zaterdag zijn mijn vriend en ik, samen met onze hond naar mijn ouders geweest. Wij hebben fijn met zijn allen in de tuin gezeten, en  we zijn samen nog even weg geweest op de nieuwe brommer van mijn vader.

Outfit | Zwarte maxi dress en bruine details

Chihauhau onze hond

Samen met hondje

 Zwarte maxi dress en bruine details

Door de landwegen heen reden is dan ook zo mooi, als de zon zo mooi schijnt. Het uitzicht is dan zo prachtig. Voor deze dag ben ik dan ook gegaan voor een simpele, en luchtige outfit. Ik koos voor een lange maxi dress, maar dan dit keer wel in een zwarte kleur. De kleur was dan ook niet heet aan, wat ik dan wel had gedacht.

Outfit Zwarte Maxi Dress

Bril – Calvin klein Jeans 
Zwarte maxi dress – H&M 
Bruine leren Ballerina’s – ? 

Tas – uit Italië.

liefs gea van glamview

Wat dragen jullie het liefst op een warme dag?
Advertenties

8 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.