Iedereen is volop in de kerst stemming! Het duurt nog een volle week, maar wij zijn natuurlijk nu al goed opzoek naar de juiste feest outfit. Zelf kan ik dan ook zeker niet wachten tot de kerstdagen, en niet te vergeten oud en nieuw. Voor de vrouw is het zoeken naar de juiste jurk altijd een leuke bezigheid, maar voor de man is er zeker ook volop keus. Voor alle daags, of juiste voor de feestdagen is voor de man een overhemd een goede oplossing. Ik vind het altijd een nette uitstraling geven, en het staat ook prachtig. Mijn vriend draagt ze dan ook graag overdag. 

Een overhemd is te verkrijgen in verschillende kleuren en patronen, dus voor iedere man is er keuze genoeg. Voor de kerstdagen is het ook leuk om te combineren met een vlinderdas, of stropdas. De kleur keuze is groot, maar voor de feestdagen is een wit, zwart, donker groen, of een rood overhemd mooi voor de juiste outfit. Niet te vergeten dat een overhemd in verschillende prijsklassen en merken te koop. De webshop HemdVoorHem, heeft o.a. merken van Calvin klein, Marvelis, Olymp, en Casa Moda.

Een overhemd kan gecombineerd worden met een colbert en/of Gilet met een pantalon. In combinatie met een vlinder das, en stropdas zal het de outfit helemaal af maken. Voor een kerst gala is het een mooie outfit om te dragen, maar kan ook prima voor een chique etentje. Voor een casual en sportieve outfit kun je een overhemd ook prima dragen op een nette spijkerbroek, met nette gympen. Wil je het toch goed doen, dan kun je nette schoenen aanschaffen.

Nu we toch helemaal in de kerststemming zitten, kan een overhemd een prima tip zijn voor het juiste kerstcadeau. Voor een loting, of cadeau onder de kerstboom kun je jouw vriend, vader, of broer heel gelukkig maken met een leuk overhemd. Naast een overhemd kun je een bijpassend accessoire uitzoeken, maar houdt altijd rekening met de wensen en smaak van de persoon als je iets aanschaft. Een ruitjes overhemd is bijvoorbeeld niet voor ieder persoon weggelegd. Bij dit soort keuzes, is een egale kleur altijd een prima oplossing.

Win actie! (INMIDDELS GESLOTEN)
Namens de webshop HemdvoorHem, mag ik een mannen overhemd naar keuze weg geven, ter waarde van maximaal  60 euro! Wat moet je hier voor doen?


Laat in een reactie hier onder, duidelijk weten welk overhemd jij zou willen winnen. Laat daarom de link van het overhemd achter in een reactie. Wie zou jij gelukkig willen maken met een nieuw overhemd? Vergeet zeker niet een geldig email adres achter te laten, zo dat ik jou kan bereiken voor evt. adres gegevens. De winactie loopt twee weken tot 3 Januari. Ik zou het waarderen als je mij ook volgt via Bloglovin en Instagram!

Liefs Gea.

12 Reacties

  1. Onwijs leuke winactie Gea. Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn vriend. Ik heb gekeken welke ik zou bestellen maar ik zou eigenlijk gewoon samen met hem willen kijken. Bang dat ik iets koop wat hij al heeft en dat is zonde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.