Mijn happy momenten van vakantie Oostenrijk

De leuke momenten die je bij blijven, en de momenten waar je blij van wordt. Al eerder schreef ik eens een happy list op mijn blog, over het Lente seizoen. Dit keer doe ik het iets anders, namelijk met een thema van mijn vakantie bestemming. Samen met mijn vriend ben ik namelijk op vakantie geweest naar Oostenrijk, het was echt een leuke vakantie en met momenten om zeker nooit te vergeten. Het leek mij dan ook leuk om wat punten op te schrijven, en later te kunnen terug lezen.

Mijn happy momenten van vakantie Oostenrijk

Voor het eerste in een ander land kamperen met de caravan ♥ Genieten van de warme temperaturen, met afwisseling van regen ♥ Samen zijn met mijn lieve vriend ♥ De prachtige omgevingen ♥ Samen eten koken in de caravan ♥ De gezelligheid en vrije tijd ♥ Veel liefde voor elkaar ♥ Salzburg, en Wenen verkennen ♥ Een hotel overnachting in Wenen ♥ Heerlijk uit eten ♥ Tijd voor elkaar hebben ♥ Verschillende Museums bezoeken ♥ Bezig zijn met bloggen, in de avond uren ♥ Zwemmen bij de camping, en het Solarbad ♥ Wandelen in de mooie omgeving ♥ Mijn aller eerste vlogs opnemen voor YouTube ♥ Fotografie ♥ IJs eten met het warme weer ♥ Zuid – Duitsland ♥ Veel wandelen ♥ Bad Gastein ♥ Mooie watervallen bekijken ♥ Door de bergen / rotsen lopen, en beklimmen ♥ Rond rijden in de auto ♥ Winkelen bij de DM winkel in Oostenrijk ♥ Zomer ♥ Vakantie ♥ skypen met mijn ouders en broer ♥ Bobbie ♥ Het Hofburg bezoeken, en het Sissi Museum ♥ Rond hangen in het park ♥ Zomer kleding ♥ Samen zijn ♥ Vakantie plannen maken ♥

Advertenties

You May Also Like

11 Comments

 1. Kirsty

  Wat een fijn en positief lijstje! Wenen is wel echt heel mooi, ik zou ooit nog wel eens terug willen.

  1. Glamview

   Bedankt 🙂 ja Wenen is echt een prachtige stad!

 2. Hilde

  Oostenrijk heb ik heel kort gezien op doorreis naar Italië. We hebben er een nachtje doorgebracht…prachtig!

  1. Glamview

   Oostenrijk is inderdaad een door trek land, Italië is ook prachtig inderdaad.

 3. Monique | WritingMonique

  Oostenrijk lijkt me prachtig, vooral steden als Salzburg en Wenen. Ben er helaas nog nooit geweest!

  1. Glamview

   Zeker een aanrader om eens langs te gaan.

 4. Claudia

  Oostenrijk is prachtig zowel in de winter als in de zomer. Op mijn bucket list staat nog wandelen door de bergen van hutje naar hutje.

  1. Glamview

   Het is zeker een hele leuke ervaring om te doen 🙂 en het land is inderdaad prachtig!

 5. Daphne

  Lijkt me een superfijne plek dit om tot rust te komen (iets wat ik soms wel nodig heb met al die chaos in m'n hoofd!)

  1. Glamview

   Ja klopt! De omgeving geeft je zoveel rust, ook omdat het uitzicht ongelofelijk mooi is 🙂

 6. Wanda

  Leuk dat jullie zo enthousiast zijn over Oostenrijk! Wij zijn er ook al tig keren geweest en raken nooit uitgekeken in dit prachtige land. Sterker nog, over 2 weken gaan we weer die kant op en wel naar Bichlbach in Tirol.

Leave a Reply